Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy ktoś szuka pracy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:54   #3910
gorzka prawda
Zadomowienie

Dot.: czy ktoś szuka pracy?

Cytat:
Napisane przez Sesja Pokaż wiadomość
Warszwianki powiedzcie jak w W-wie ze znalezieniem pracy??? mieszkam wLublinie ale czasami zastanawiam się czy nie przenieśc sie wlasnie tam. Jednak obawiam sie ze w W-wie maja wieksze wymagania, a ja średnio np. z językiem- daawno nie mialam kontaktu. obecnie mam prace, ale zastanawiam sie nad wyjazdem..
Kolejna?
Ja jestem z niewielkiego miasta z woj. pomorskiego. Rok czasu szukam pracy. Niedawno podjęłam decyzję o wyjeździe do Warszawy i prawdopodobnie za miesiąc będę zdobywać stolicę . Wymagania są podobne jak wszędzie, nie zauważyłam żeby były szczególnie zawyżone. Wyszukaj sobie informacje o naborach, które by cię interesowały i zobaczysz czy na większość spełniasz wymagania czy nie. Poza tym jadąc do obcego miasta trzeba sobie zarezerwować trochę czasu na znalezienie pracy i brać pod uwagę możliwość pracy poniżej kwalifikacji w McDonaldzie czy w telemarketingu itp. Być może od razu znajdziesz pracę marzeń i będziesz robiła karierę, ale nikt ci tego nie zagwarantuje i lepiej mieć ,,plan awaryjny", bo wiadomo, że wzięte ze sobą oszczędności skończą się w błyskawicznym tempie.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez KOCI Pokaż wiadomość
gorzka prawda gratuluje obrony i zycze milego swietowania dzisiaj

Strasznie Ci zazdroszcze bo mi obrona niestety zle sie kojarzy a raczej czas po niej bo po powrocie z urlopu wzietego na obrone dostalam informacje ze nie moga mi umowy przedluzyc - nie bylam juz studentka
Dziękuje (chociaż już po świętowaniu)
Teraz masz ciekawy staż, więc nie ma co się oglądać za siebie .

gorzka prawda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując