Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Młode mamy - r. '90 '91 '92
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 21:50   #25
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Młode mamy - r. '90 '91 '92

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
mogłaś przeczytać wszystkie moje posty to wiedziałabyś co mam na mysli... przeprosiłam dziewczyny, pomyliłam się mysląc że one należą do tych jak to się mówi"młodych, głupich. łatwych" jedna z dziewczyn napisała że dziecko było planowane pozostałe się cieszą na dzidziusia więc tylko podziwiać... ja może oceniłam je powierzchownie po mojej sytuacji w rodzinie gdzie moja kuzynka urodziła dziecko jak miała 19 lat chlopak namówił ją na małego po 2 miesiącach znajomości teraz mały w sierpniu będzie miał prawie rok to ten mały szkrab w avat. jest moim i tż chrześniakiem serce mi się kraja jak widze że ona się niem wcale nie zajmuje tylko wysługuje się tż i rodzicami dziewczyna w domu siedzi i ciezko jej zając się jej własnym dzieckiem i najchętniej to by dalej szalała po imprezach i z checia zostawiła swojego tż i żyła dalej na koszt rodziców ostatnio była w odwiedzinach i powiedziała że mały zmarnował jej życie... to dla mnie nie jest matka
Czytalam twoje wszystkie posty, widzialam ze przeprosilas dziewczyny, ale jak pisalam rozdraznil mnie twoj pierwszy post, oceniajac dziewczyny z gory ze naleza do tych "młodych, głupich, łatwych" nie znajac ich historii, wiec nastepnym razem sie dwa razy zastanow zanim komus sprawisz przykrosc.
Dziewczyna wcale nie musi miec 19 lat zeby potem mowic ze dziecko zmarnowalo jej zycie, bo ja znam takie 30 latki ktore uwazaja ze dziecko zmarnowalo im zycie, kariere i figure! choc ciaza byla planowana i do tego az dwie ciaze, inne to wpadki....
znam tez 14 latke ktora w tym wieku urodzila dziecko, obecnie ma 15 lat a mala ma 1,5 roku i dziewczyna swiata poza nia nie widzi....za pare lat pewnie stwierdzi czy zmarnowala jej zycie czy nie, znam tez 12 latke ktora w tym wieku urodzila dziecko dzis ma 13 lat, ale oddala dziecko do adopcji...i takich dziewczyn mi jest zal bo taka 12 latka to nie powinna sie wogole jeszcze sexem interesowac a co dopiero go uprawiac i dzieci rodzic

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:02
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując