Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzywe nogi
Wątek: Krzywe nogi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:51   #4795
beniutka
Przyczajenie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez heaven27 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedna fotka... Aż się prosi o korekcję... Nogi ewidentnie odginają się do zewnątrz... Kolana są fatalne. Nie przesadzam dziewczyny. Dobrze, że znalazłam to forum, bo przez lata chowałam swoje kompleksy do szuflady i sądziłam, że z tym nic się nie da zrobić... A jednak są jakieś nadzieje... Podziwiam Ekler, że się zdecydowała i popieram takie działanie. Czasem trzeba poprawić coś za pomocą skalpela, głównie dla naszego samopoczucia, nie dla ładnego widoku. Najważniejsze, jak my się ze swoimi mankamentami czujemy. Wam moje nogi mogą nie wydawać się straszne, ale pewnie, gdyby któraś z was spotkała mnie na mieście, pomyślałaby swoje.

Rozumiem co czujesz.... moje nogi maja troszkę inną budowę ale też łydki mam tak wygięte (zamieszczałam zdjęcia ale jakos na nich wyszło wyjątkowo dobrze, w rzeczywistości jest gorzej!! ) też uważam że jak są możliwości to trzeba się 'udoskonalać', po to abyśmy czuły się piękne, atrakcyjne, a przede wszystkim nie gorsze od innych... Takie jest moje zdanie.
beniutka jest offline Zgłoś do moderatora