2010-06-20, 22:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SigmoChłopaki atakują czyli kto przegoni ciotkę dottkę w ilości postów cz. XIV
Cytat:
Napisane przez Goniak2
Oj  To faktycznie dobrze robisz,że najpierw konsultujesz się z lekarzem  A póki co basen 
Wiecie co aż mnie ciarki przeszły, ja zawsze taka poskręcana siedzę przed kompem, w pracy czasem muszę trochę podźwigać i kręgosłup mnie pobolewa, ale jakoś to ignorowałam.  Chyba trzeba się ogarnąć...
|
nie chce was straszyc skolioza w wieku powyzej 20 lat rzadko sie pogłębia. Chociaz teraz baaardzo duzo ludzi choruje na to. Nawet słyszałam że to choroba cywilizacyjna jest.
Ale teraz nawet rak i hiv lekarzom nie straszny.
Moj przypadek był dość specyficzny i dopiero teraz jak troche dorosłam zdałam sobie sprawe ze to naprawde była bardzo niebiezpieczna sytuacja. Przed myślałam ze to zwykły zabieg PO juz wiedziałam ze to byla ciezka 9h operacja, a ryzyko takie jak na otwartym sercu.
Smutna historia ale na szczęście juz jestem po wszystkim i wkoncu przestały snic mi sie koszmary z tym związane 
Cytat:
Napisane przez cotynato
Ja nawet nie wiem do jakiego się chodzi z takimi problemami. Kiedyś byłam to chodziłam na basen 
|
do ortopedy.
Moge podać ci namiar na mojego. Poczekasz do grudnia ale jestes w dobrych rękach.
|
|
|