2010-06-20, 23:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Napisane przez Esti10
Madziu(Signa) dopiero teraz zobaczyłam na nk, ze masz dzis urodzinki
To zycze Ci Wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i duzo milosci 
Pewnie dzis jest  albo juz caly weekend swietowalas co?
Jeszcze raz Wszystkiego Naj 
|
Esti, Aniu, Alus dziekuje za zyczenia
Swietowalam swietowalam Moja swiadkowa postanowila polaczyc urodzinki z wieczorem panienskim i ja niczego nieswiadoma szlam na urodziny a mialam dodatkowa niespodzianke Do domu wrocilam nad ranem, jakos po 5 bylo troche odespalam i juz trzeba bylo wstawac. Potem szybkie zakupy w Ikei (ostatnie przedslubne dekoracje) a potem goscie. Przyszla ciotka z dzidkiem dac nam juz prezenty slubne. Oboje beda na slubie ale ciotki prezent jest strasznie ciezki i chciala nam go dac tutaj, a nie tachac do Zakopca Dziadek tez dal nam juz koperte chociaz wybiera sie na slub, ale woala dac nam juz teraz w razie co. Ma juz 93 lata wiec zawsze mowi, ze moze sie zle poczuc czy cos. Mysle, ze nic takiego nie nastapi, bo cieszy sie na ten wyjazd i wesele jak glupi Dzisiaj caly czas kazal sobie opowiadac jak to wszystko bedzie i opowiadal jak to kiedys wchodzil na giewont i ze teraz tez sie wybiera w gory
Aga ale Wam zazdroszcze tego wyjazdu U nas taka pogoda w kratke, ni to cieplo ni to zimno a u Was piekne slonko. Super!!! Wygrzejcie sie tam i wypocznijcie a po powrocie czekamy na foty oczywiscie
Alus super, ze podroz sie udala w ogole jakos tak strasznie szybko to minelo, bo pamietam jak mowilas ze wyjezdzacie a tu juz jestescie Gdzie dokladnie byliscie? Bo Wy chyba jakos tak objazdowo troche nie? Pewnie pogode mieliscie przepiekna My dopiero po slubie bedziemy myslec nad podroza. Tzn pewnie pojedziemy do Grecji albo Chrowacji, bo tak chcielismy ale kiedy to dojdzie do skutku to zobaczymy
Poki co czekam na slub i powiem Wam, ze jakos tak juz nie moge sie doczekac W srode odbieram suknie, mam nadzieje ze wszystko juz bedzie ok i nie beda potrzebne juz zadne przerobki
Jutro czeka nas nerwowy dzien, bo Sebas sklada projekt o doracje z UE (przyjmuja tylko 200 pierwszych wnioskow) a na 11 ma egzamin na ktorym musi byc, bo to taki panstwowy. Mam nadzieje, ze sie wyrobi z wnioskiem i egzamin tez dobrze pojdzie
|
|
|