Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 23:33   #14
Claire91
Wtajemniczenie

Dot.: Delikatna sprawa! Czy powinnam piwedziec pierwsza, że kocham?

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
niby tak, chociaż gdyby zawsze było tak pięknie to nie byłoby tego typu problemów. Ja nie zaczynałam być z moim bo byłam w nim zakochana, tylko po prostu mi się podobał bardzo, chciałam z nim spędzać czas i go lepiej poznać, i tak szczerze to dopiero po intensywnym spotykaniu się po pół roku dotarło do mnie bardzo się w nim zakochałam. Nawet nie chciałam być w nim zakochana. Dlatego uważam, że gdybym z moim widziała się raz na tydzień przez pół roku to kurczę, byłabym zakochana na pewno, ale chciałabym więcej czasu z nim spędzać i zobaczyć czy coś z tego poważnego będzie czy nie, to dla mnie byłby jeszcze czas by zawrócić jeśli stwierdzę, że np. on nie odwzajemnia jakichkolwiek ciepłych uczuć do mnie, a jest wyłącznie bo mu dobrze mieć kogoś

aj aj , relacje między ludzkie są skomplikowane i nie da się ich kurczę ładnie zaanalizować:P
moja ocena jest byc może taka dlatego ,że oceniam to z mojej perspektywy- najpierw znaliśmy się 3 lata i przez 2 lata w sobie podkochiwalismy potem że tak powiem ''kręciliśmy'' pół roku -czyli właśnie spędzaliśmy ze sobą czas,zaprzyjaźnialiśmy się.potem po tym pół roku tż powiedział że się we mnie zakochał i od tej pory właśnie jesteśmy w takim pradziwym związku i już 1 dnia tego związku uslyszałam ''kocham cie''.Można pomyślec ze to za wczesnie-ale wg mnie miłośc byla od początku tylko z biegiem czasu staje się coraz intensywniejsza i dojrzalsza, po prostu inna niż na początku.dlatego dziwi mnie że autorka jest juz pół roku w legalnym związku a nadal nie wie na czym stoi
i co do tych rzadkich spotkań-czasem po prostu nie da się częsciej-szkoła ,praca ,miejsce zamieszkania i niestety nie można,ale wcale to nie znaczy że tej miłości nie ma tylko dlatego że rzadko się widują

Edytowane przez Claire91
Czas edycji: 2010-06-20 o 23:35
Claire91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując