Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 22:35   #265
sylwusia085
Rozeznanie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

hej ja tylko na chwile sie emlduje waga dzis 68 wiec do gory ale.... jutro mam nadzieje ze bedzie lepiej buziaki

doczytalam

Domi- wejdz na strone www.ebras.pl tam sa wlasnei tego typu biustonosze ja tam kuplam swoj sportowy 70-H ceny troche dolujace ale.... cos za cos

margotka- to dokladnie tak jak ja, startowalam od 81,3 i dazylam do 65 niestety zeszlam na faze nr III przy wadze 67-68 narazie sie tych kilosow nie moge pozbyc wrocilam w koncu z rozmiaru 44 na 40, lub L co jest dla mnie mega radoscia wreszcie czuje sie jak piekna kobieta (no moze ciut przesadzilam ale czuje sie lepiej i widze ze mezczyzni sie zaczynaja ogladac hihi) niestety cycki takie wielkie jak byly takie sa..... jedynie obwod sie zmniejszyl takze moje G-H zostalo co mnie doluje bardzo....... ale jak sie nei ma co sie lubi to sie lubi co sie ma!

pozdrowionka dla wszystkich

Edytowane przez sylwusia085
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:55
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując