Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój ojciec zakochał się w mojej przyjaciółce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 23:57   #49
kocim
Rozeznanie

Dot.: Mój ojciec zakochał się w mojej przyjaciółce

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ja przepraszam, dziewczyna zapodała aż 3 posty, czyli tradycja, dość ubogie w treść, z czego ostatni z obrazą, że sie jej dokucza. Jak na kogoś, kto ma poważny problem (w koncu przyjaciólka to ktoś bliski, rzecz tyczyłaby własnego ojca, a za tydzien wspólny zagraniczny wyjazd w tle...) jak dla mnie wyjątkowo mocno się nie wysiliła w tym szukaniu tutaj pomocy. Ja tam obstawiam, że dziewczę polazło na ławkę pod blok albo na basen a nie zagryza paznokcie nad rzekomym tatką erotumanem. Ale to moje podejście, być może oczywiście krzywdzące, wszak z czcionek nie wróżę.
I jeszcze ten tekst na początku. Obwiniam się, że może za mało czasu mu (ojcu)poświęcalam ... Co ona, córka czy żona/konkubina. Rodzice w dodatku nie widzą nic niezwykłego, gdy ojciec przyjaciółki maluje dla rzeczonej młodszej o 30 lat białogłowy obrazek, tylko siostra jest na tyle rozgarnięta by wyczuwać coś na rzeczy, dziewczyna dostaje jakieś dziwne smsy ale nie ma jak przekonać opiekunów, że ma niechcianego adoratora. Phi.
Chyba się zgodzę
kocim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując