Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szaleństwa jednego dnia:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 23:00   #6
ladybitch
Raczkowanie

Dot.: Szaleństwa jednego dnia:)

Cytat:
Napisane przez Ada1986 Pokaż wiadomość
byłam w stolicy juz wczęsniej ale albo była brzydka pogoda albo czasu brak na jakiekolwiek spacery toruń...fajny pomysł. fakt z Poznania nie daleko ale co mnie zaciekawiło to własnie ta knajpka Magdy Gessler wiem ze może to głupie bo jest tysiąc innych rzeczy do zwiedzania, ale własnie o tym myslałam zeby tam spobie pójść i zobaczyć co ona tam ciekawego serwuje itp. szczerze własnie niedawno oglądałam program tv z Gessler i tam ciagle pokazywali jej knajpke w takim fajnym przytulnym klimacie w jakiś podziemiach chyba...i ciagneło mnie zeby tam pojsc a ona tych knajpek ma wiecej w Wawie? bo nie wiem gdzie szukać i którą
Jasne,że ma i to bardzo dużo!
Jest Ale Gloria na placu 3krzyży, jest Gar na Jasnej (niedaleko od przecięcia Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej), Fukier (Stare Miasto), POLKA- na Świętojańskiej (jest to w alejcie obok Zamku Królewskiego). Sprawdź dokładne adresy w internecie i wybierz klimat, który Wam najbardziej odpowiada, ponieważ każda restauracja ma inny. Ceny są przystępne, jak na Warszawę. AAAAAAA i oczywiście jak Magda Gessler to oczywiście cukiernia Słodki...Słony na Mokotowskiej / i z tego co wiem jest też stoisko w Złotych Tarasach!! Przepyszne rzeczy, no po prostu niebo w gębie

EDIT: Z tego, co kojarzę to chyba ta restauracja, którą pokazują na TVN-ie to Fukier na Starówce, ale nie jestem pewna. Najlepiej sprawdź w internecie.
Oczywiście czekam na relację kiedy się zdecydujesz i już pojedziesz.

Edytowane przez ladybitch
Czas edycji: 2010-06-20 o 23:06
ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując