Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - :(:(:(:( boje się...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 01:26   #86
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: :(:(:(:( boje się...

Witaj

jeśli napewdę o coś chodzi, a nie o Twoje wyolbrzymianie sytyacji, to ogólnie powinnaś zostać anonimowa, policja nie może powiedzieć, że zgłoszenie od Ciebie. Ale ogolnie roznie może być.

Jesli będą Cię szantażować, typu że masz wycofac oskarżenie, bo inaczej Ci samochód zdemolują, spalą dom itp, to nie daj się zastraszyć bo to skonczy sie na wiecznych szantazach. jak okazesz sie slaba zacznia od ciebie pieniadze wyludzac i wszystko cos sie da ;p
najwazniejsze to powiedziec o sytuacji rodzicom, abys w razie czego miała ochronę

i pamietaj że jak koleś ogólnie był drobnym przestepca, to znaczy że Ty tez mozesz sie stac jego ofiara, to że bylas jego dziewczyna nic Cie nie chroni, zreszta jest psychiczny jakis
teraz najwazniejsze skoncz to, nie odzywaj sie do niego no i powiedziedz komus o nim, jaki jest i że się go boisz. w razie czego
a z takich chorych związków wkoncu sie wychodzi, dasz radę, jak poznasz normalnego faceta bedzie Ci dobrze chociaz watpie żebys kiedykolwiek chciala normalnego zwiazku, nie wiem czy będzie Ci on wystarczał;pp są kobiety które mają ciągnote do pipieprzonych stosunkow

może lekcja jaką wyciągniesz to nie zadawac sie z przestępcami i kolesiami chorymi psychicznie? bo naogladali sie tacy filmow, i naprawde ja nie watpie że mogą być niebezpieczni, sama tego doświadczyłam

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

tak przeczytalam wypowiedzi tej dziewczyny, ona ma naprawde powazne problemy z sobą, i potrzebuje pomocy, aż się boję że to co napisalam bylo za ostre;/

no ale jak jej pomoc przez internet?;/ tylko sama może sobie pomoc lecząc się i chodząc do psychologa...bo samodzielnie nie potrafi mysleć, watpie żeby naprawde od niego odeszla

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2010-06-21 o 01:16
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując