2010-06-21, 06:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez Texasik
Ja tez musze sie wziasc za siebie znowu , wkurza mnie ten brzuch . Tak patrzylam na program 14 dni z nestle . Tam ustalaja Ci zdrowa diete no i cwiczenia , co o tym myslicie ?
|
do boju 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Dzis obchodzony jest u nas Dzien Ojca. Na Dzien Matki Anglicy daja kwiaty/podarki matkom swoich dzieci, aby im podziekowac, takiez i mnie byly ofiarowane  . Dzis byl dzien milego rewanzu  . Maz dostal kartke z rysunkiem dziecka i napisem:"Musisz byc najlepszym ojcem na swiecie... bo zobacz jaki fajny wyroslem" oraz drobny prezent. Zaprosilam meza rowniez na lunch. Nie mglismy pojsc daleko, bo jestem na L4 i nie moge szlajac sie po knajpkach  . Niedaleko mnie jest fajny park, a tam slodka restauracyjka, gdzie moglismy zjesc na swiezym powietrzu. Potem byl spacer i powrot do domu na drzemke. wieczorem zamowilam jedzenie ze swietniej hinduskiej restauracji (super, ze mozna zamowic i zaplacic online z dostawa do domu). Tak wiec bylo milo  ...
...mogloby byc wprost idealnie, gdyby nie bezmyslnosc mojego meza. Zdrzemnelam sie z Malutkiem w naszym lozku, a po przebudzeniu on go wzial, aby zmienic mu pieluche. Ja jeszcze na chwile lezalam. Postanowil zmienic mu spodnie na szorty i zostawil go na przewijaku samego i poszedl do szafy. Ja uslyszalam gluchy huk i cisze i mojego meza krzyczacego "OMG, OMG". Zerwalam sie z lozka krzyczac (po polsku ) "cos ty zrobil, cos ty zrobil". Zobaczylam jak trzyma Antonio bladego, ktory sie zaniosl, wyszarpalam go z jego rak i za 2 minuty juz sie smial... A moj maz plakal jak nigdy w zyciu... Antonio nie ma siniaka, ani zadrapania, ale musialam sie pozniej rowniez wyryczec. Pozwolcie, ze zostawie to bez komentarza, to byla najgorsza lekcja dla mojego meza... moglo sie skonczyc tragicznie 
|
dzień...mmmm tak się wczułam, jakbym tam z wami była, szczególnie w tej restauracyjce Bardzo sympatyczny wieczorek, a mężowi chyba rozum na sekunde odebrało 
Na szczęście taka skrajna chwilowa nieodpowiedzialność, nie wyrządziła dużej krzywdy .
Potrafię sobie wyobrazić jak potwornie musiał się czuć.Niepotrzebna aż tak sroga nauczka.
BTW Antonio jeszcze mieści się na przewijaku?
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Dzien byl mily, bo maz naprawde stal sie naprawde dobrym tatusiem w ciagu tego roku  , czasami jest dobrze spedzic dzien inaczej.
Katarzynko, gratki dla Laurki za pierwsze kroczki  , ale fajny mieliscie dzien 
|
inaczej nie śmiałam myśleć.
thx
Cytat:
Napisane przez Ania0104
faaaaajnie
szkoda, ze u Bartusia na urodzinach nie będzie zadnych dzieci 
|
u mnie też się wykruszył skład, bo 2mamy są akurat w tym czasie na wakacjach, a grubaśnicy nie zaproszę w odwecie.Z resztą nie chcę mieć z nią kontaktu.
Cytat:
Napisane przez Ania0104
dziewczynmi potrzebuje pomocy 
muszę szybko wynrać jakieś drzwi do domu - naszego nowego ... i mam już męeeelik w głowie
które Wam sie pdobają?
w domu chce miec raczej nowocześnie, ale żeby było ciepło i przytulnie 
|
do łazienki podobają mi się 3
do kuchni 2, 19
do pokoi 8,10,11
Troszkę leniwa byłam by wyjechać na rower, a jak się zmobilizowałam to poszłam 8km z kijkami + chwilka rowerkiem do domu.
Wróciłam pełna życia i witalności.O 23 podłogi zamiatałam 
Przed północą kładąc się do łóżka zapadła decyzja...
Startuje z ONZ
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
|
|