|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
A powiedz mi teściowa ma taki stosunek do wszystkich swoich synowych, czy tylko Ciebie "szkoli" tak na początek?
|
hmm najstarszy brat ma zone ktora nam jak byla u nas bez meza mowila ze mamy sie nie dac bo nam na glowe wejdzie i ze jej w wychowaniiu corki tak zaczela pomagac ze nie mogla nic sama zrobic.. no i ze maz (moj nastarszy szwagier) o wszytko biegnie do mamyo wszytko sie pyta i jej zdanie jest nie wazne wazne jest mamy... wiec pewno tez ja szkolila tylko ze ona sie dala a ja nie...
a od mlodszego brata dziewczyna jezdzi do tesciowej albo dzwni i sie zali ze on wychodzi z kolegami bez niej albo ze wrocil pijany z imprezsy no i mamusia interweniuje (obie zachowuja sie jak pzyjacioleeczki...) TRAGEDIA bo swoje problemy powinni zalatwiac sami.. no i brat wojtak chce sie z tego wyplatac bo mu ciazy to ze nie maja swojego zycia sami niepodejmuja decyzji a robi tto jego dziwczyna z jego mama.. no ale jest mieczak i nie potrafi...
a najmlodszy brat ma 16 lat wiec... jeszcze nie ma laski...
aha i na pocztaku tesciowa tez chciala i pytala co i jak z wojtkiem czy mam z nim jakie sproblemy ale szybko i krotko ja ucielam i pwoeidzialam ze to nasze sprawy i nie ebde z nia o tym gadac no i od tego czasu sie zaczelo..
Czas edycji: 2010-06-21 o 09:22
|