Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 09:22   #3988
muminek88
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość

PYTANIE: Macie ubrane już łóżeczko? Ja mam wszystko przygotowane, ale nie ubrane i nie włożone do łóżeczka... mam nadzieję, że jak pojadę rodzić to mąż wykona to zadanie... Wielką nadzieję...
u nas tz zrobi jak my juz bedziemy w szpitalu,za pierwszym razem dal jako tako rade a teraz ma sciąge w lozeczku starszego wiec pewnie zrobi to lepiej

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Wrzucam swoje 99kilo
ze ile??ja mam 85 ale wygladam gorzej...jakie ty masz chude nogi!!!!

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
ty też?? dziewczyny co wy dzisiaj takie bojownicze? chyba coś w powietrzu wisi...
musze sie przyznac ze u nas tez byla klotnia,i sobie bardzo poplakalam.|Dobrze ze praktycznie sie nigdy nie klocimy

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
M

Narazie karmie wylacznie piersia i laktatora nie uzylam ani razu Mam po prostu tak duzo mleka, ze jakbym odciagnela, to by mi sie jeszcze wiecej naprodukowalo, a tego nie chce. ....
ja musislam sobie zawszw na poczatku minimalnie sciagac bo mialam taki nawal ze by mi sie zastoj zrobil pewnie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Rozstępy są ale przyznaję szczerze, że je wyretuszowałam bo są obrzydliwe, żadna jeszcze tu takich nie prezentowała i nie chcę szpecić sama wątku
Te, które tutaj pokazywano to w porównaniu do moich nie istnieją.
a moje widzialas??chyba gorszych juz nie moze miec nikt

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
jaszczka jem wszystko tylko teraz czasu mniej wiec jem podstawowe posilki plus ciastka bo ja maniak slodkiego jestem a czekolady nie moge bo karmie wiec zostaly ciastka ...
a czemu nie mozesz?? przeciez jak dziecko nie ma zatwardzen to po odrobinie nic mu nie bedzie,ja jadlam normalnie i bylo ok

no i sie rozlozylam,wszystko mnie boli a najbardziej glowa a tz w pracy,maly wstal jak na zlosc juz o 7.30 a teraz wciaz cos chce...nie mam sil nawet sie obracac, a przelkniecie sliny to horror...No pieknie
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora