|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
może i dziecinne ale sama czasami tak robię  a Ty nie?? :chytry:
|

jakies fochy, wymierzanie kar, mszczenie się zamiast rozmowy? To sprzeczne z moją natura i zasadami moralnymi 
Cytat:
Maja co to za gosciu na Avku??
|
mój ulubiony wokalista... 
(i głos ma faajny )
Cytat:
Napisane przez martucha84
hmm najstarszy brat ma zone ktora nam jak byla u nas bez meza mowila ze mamy sie nie dac bo nam na glowe wejdzie i ze jej w wychowaniiu corki tak zaczela pomagac ze nie mogla nic sama zrobic.. no i ze maz (moj nastarszy szwagier) o wszytko biegnie do mamyo wszytko sie pyta i jej zdanie jest nie wazne wazne jest mamy... wiec pewno tez ja szkolila tylko ze ona sie dala a ja nie...
a od mlodszego brata dziewczyna jezdzi do tesciowej albo dzwni i sie zali ze on wychodzi z kolegami bez niej albo ze wrocil pijany z imprezsy no i mamusia interweniuje (obie zachowuja sie jak pzyjacioleeczki...) TRAGEDIA bo swoje problemy powinni zalatwiac sami.. no i brat wojtak chce sie z tego wyplatac bo mu ciazy to ze nie maja swojego zycia sami niepodejmuja decyzji a robi tto jego dziwczyna z jego mama.. no ale jest mieczak i nie potrafi...
|
Cytat:
Marta czyli tesciowa chyba jest typem nie do zmiany 
|
jak większośc teściów i tesciowych podobno 
Uff, jak dobrze, że nie mam 
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Maja, myślę, że każdy sposób jest dobry, a podejrzewam, że na Madzie czasami tylko takie metody działają 
|
a z tym to się nie zgodzę