Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 08:38   #974
latko0
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Witam kochane dziewczynki
Skorpionku strasznie Ci współczuje takich nocnych dolegliwości, biedactwo! No ale mam nadzieje że to chwilowe i przejdzie Ci zaraz. W pierwszej ciąży tez tak miałaś?

Anulko kochanie szkoda mi że taką masz stersującą sytuację z pracą. Kurczki jak byś nie miała innych stresów.. No ale mam nadzieje że to poprawi się szybko, a jak nie to może warto rozejrzeć się za inną pracą, może będzie lepiej?

Karolinko u mnie nocka znośna, wprawdzie na siusiu to drepcze co godzinkę, ale udawało mi się zasnąć szybko. Krzyż mnie nadal boli, brzuś żadziej się spinał w nocy, Filuś za to wiercił się Zgaga już mnie tak nie męczy ale miałam takie dziwne uczucie jaby jedzenie gdzieś po drodze się zatrzymało, i tak mnie przytykało momentami.

Gosiu widzę że plan juz masz kiedy rodzić, a skonsultowałaś go z brzuszkiem

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Zapomiałam wam jeszcze napisać, my zaczynamy 38 tydzień
Jutro jadę na badania z krwi te co gin. zleciła i siuśki zostawić a w środę mam wizytę ciekawa jestem strasznie czy coś tam się w środku zmieniło.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora