Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Wychodz± maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-06-21, 09:00   #4010
marta_d1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881
GG do marta_d1
Dot.: Wychodz± maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Dzień dobry mamusie! Nadrobiłam Was więc mogę się przywitać.

Milenka, Lenka, Oskrek ale z Was ¶liczne maluszki:love : Sama słodycz!

NieĽłe wczoraj naprodukowały¶cie postów. Ja miałam cały dzień zajęty. Oczywi¶cie spełniłam obywatelski obowi±zek. Byłam tez w Tesco ale nie było, żadnych promocji na ciuszki. Kupiłam tylko 5 par skarpeteczek za 13 i rampersy ( nie wiem czy tak się to pisze) za 6 złotych. Nie zauważyłam, że s± 2 w cenie 1 , bo wzięła bym więcej. Super bawełna. I kupiłam pampersy new borny.

Ale mieli¶my wczoraj przygodę z mężem. Pojechali¶my po kolege do Bielska. On był w knajpie więc umówili¶my się z nim na jeden z ulic. Nie znamy Bielska więc stali¶my i czekali¶my. Oczywi¶cie nie można było tam parkować i po kilku minutach podjechała policja. Pan wysiadł, od razu sie przedstawił, poprosił o dokumenty. Ogólnie był oschły, nawet nie pytał czemu tu stoimy. Z mojej strony podszedł drugi policjant. Patrzy i mówi: O pani w ci±ży. Romek pani w ci±ży jest, nic tam nie wypisuj bo to przynosi pecha" No i zaczęli sie pytać kiedy termin, jaka płeć. Okazało się, że jednego syn też jest z lipca, życzyli powodzenia i szerokiej drogi. Strasznie to było miłe.