Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 09:07   #275
domino166
Raczkowanie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Witam was dziewczyny

Im dłużej na diecie tym ciężej i nie ma się co oszukiwać.Wczoraj byłam na małej imprezce i oczywiście popłynęłam-same niedozwolone rzeczy.Zostały mi 2 kg do III fazy i mam wrażenie,że coraz wolniej to idzieNa 5 dniach samych P nie spadł ani gram

Gall-surowa jesteś dla siebiepodjadamy nie da się tego ukryć ale jest tak jak pisała Karadka mamy już pewne nawyki,które wymuszają kontrolę i samodyscyplinę.Dzisiaj masz na +i to na pewno zmotywuje Cię do dietowania.Najważniejsze żeby nie odpuścić.

Sylwusia-dzięki za namiary bo mam kłopot z tymi stanikami-a tak swoją drogą dołączam do Margotki-podziel się trochę tymi nadwyżkami

Kasiu-dobrze,że już jesteś z nami

Elskede- ciesze się,że ćwiczysz i sprawia Ci to tyle radochy.Faktem jest,że jak się ćwiczy to człowiek w lepszym nastroju,że o formie nie wspomnę.

Megi bardzo jesteś dzielna,wiem,że im dalej tym trudniej ale czas tak szybko leci i nie obejrzysz się a będziesz już na końcu drogi.Sama wiesz najlepiej,że warto dlatego na pewno dasz radę dojść do swojej wymarzonej wagi .My będziemy Cię wspierać i damy radę
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując