2010-06-21, 10:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Cytat:
Napisane przez groszek75
dzien dobry
 za wszytskie egzaminy
za Anisi poprawe tez
Anisia, a Ty sama ten remont robisz?, to ten 1 pokoj?
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------
Lu, ale to dobry pomysl kiedys tam te 5 lat w Norwegii i masz spokoj
te 5 lat zleci szybko
ale oczywiscie net i Nibylandia full power codzien 
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------
na sloncu cieplo, jak zajdzie to mi zimno i szukalam co ubrac na wierzch, i jakos mi bylo 
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------
ale mialam jakis durny sen, nie znam kobiety, a mnie dreczyla w nim, przyczepila sie gdzies i nas sledzila, pod blokiem wysiadywala w samochodzie, i to miala taki blekitny. Az w koncu jaks inna upolowal do sledzenia i sie od nas odczepila 
|
robie go z TZ, a ze ze mnie taka dusza, ktora nie cierpi siedziec i patrzec, to sama pedzel w lape biore i maluje sciany 
Teraz jak mlodego uspie, to bede miala 2h by pomalowac sufit 
bo wlokno szklane ładnie juz przywarlo do sufitka, wiec mozna to juz pomalowac 
Ja lubie remontowac, jedyny dyskomfort to zakwasy bo jednak mam mniej sily niz chopy 
jako ze wyrwalismy dwie futryny to mam 2 pokoje i jedna sciane u Piterka do pomalowania.. a to trzeba pogipsowac, gladz zarzucic, wyszlifowac i wtedy moge bialkowac i kolor ciepnac 
chyba powinnam miec penisa 
ale Szef mial wzgledem mnie inne plany i mam jednak jajniki 
do konca tego tygodnia musze skonczyc
poza tym wys...ały mi sie plany na wakacje, babka odmowila nam miejsca, tlumaczac sie, ze miala jakies zdarzenie losowe, ktore nie pozwala jej przyjac w tym roku osoby na wakacje
no i teraz bo wszystko pozajmowane, wiec albo cos na wrzesien znajdziemy, albo w tym roku nici z nadmorskiego wypoczynku..
za to pojechalabym w Tatry, ale to min 3 dni wycieczka, a tyle bez Pitera nie wytrzymam a z nim sie jeszcze nie da po gorach chodzic, przynajmniej nie na dwu lub trzy-tysieczniki
It is what it is
|
|
|