2010-06-21, 10:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
Anisia nie strasz, na pewno będzie dobrze
ja dzisiaj mam coś z żołądkiem ale to od okresu, zawsze jak mam @ to żołądek działa mi jak kapeć
ja się nie wyspałam i niedługo idę na spotkanie do UP a w środę kolejne...
tata mi się kazał norweskiego uczyć, bo jedna laska z Polski ze średnim wykształceniem i znajomością szwedzkiego (podobny do norweskiego) dostała taką pracę, że aż zzieleniał z zazdrości i pytając co ja bym miała ze swoim wykształceniem to kazał mi wsiadać i przyjeżdżać  powiedziałam mu, że na razie nie chcę to powiedział, że spoko bylebym na 5 lat przyjechała to będę miała 2 tysie emeryturki 
|
przy okresie to niestety zoladek lubi czasem szalec 
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Pisarka
Z mojej ukochanej staropolskiej  Już mi profesorka zapowiedziała, że jak dostanę mniej niż pięć, to się mnie wyrzeknie
Oby to nie nastąpiło 
|
napewno bedzie piątka jak wieża 
tak w ogole przez jakis czas snily mi sie Nibylandki i Majkol, cos jak sceneria z kislostory 
szkoda ze jedyne co pamietam to siedzenie na tarasie, a miedzy nami Majkol zajadajacy sie lodami
ja pamietam ze wybieralam winogronka ze swojego pucharka i jako jedyna je zjadalam, a reszta ciepala nimi w MJ 
niestety reszty nie pamietam 
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666
Nie dziękuję
Trzymamy trzymamy!
Cześć Wam 
|
za wszystkie zdające! 
i fluidy sle za same piąteczki
It is what it is
|
|
|