2010-06-21, 10:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Napisane przez martucha84
nie wiem ale jak przychodzi najstarszy brat z corka to tesc gapi sie w tv, tesciowa sie z nia chwile pobawi a potem dolancza do niego i mala sie bawi z najmlodyszm szwagrem..
|
acha... czyli nie fajnie.
Cytat:
|
dlatego ja jestem zwolenniczka mowienia ze mam kontakty z tesciowa tesciem ok - poki co.. bo to sie tak zmienia ze szok.. zreszta wiele osob sie przekonalo ze na odleglosc tesciowie sa super.. i na poczatku blizszego mieszkania tez.. a potem im dluzej tym gorzej...
|
Mam nadzieje, że u nas nic się nie zmieni. Między męzem a moimi rodzicami mimo wspólnego mieszkania nadal wszystko jest w jak najlepszym porządku. Oby i między mna i tesciową tez tak potem było. Mysle, że jak obie strony się będą starały to może sie udać.
Zresztą tesciowa jest typem ktory bardzo mi sie podoba TZn jest otwarta, zawsze mówi to co mysli. Stara sie byc dobra, bardzo uczynna. Pomaga jesli tylko ktoś tego potrzebuje i co cenię słucha jak ktoś do niej mówi, doradza, dopytuje, stara się wczuc w sytuację drugiej osoby.
Lubie jak do mnie podchodzi, przytula się do mnie mówiąc jakis kamplement, lub nawet milcząć, albo przyciaga mnie do siebie To też stawarza jakąs więź.
Krótko mówiąc widac, że kobieta się stara.
|
|
|