Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 10:31   #4016
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

no to wracam do was po weekendzie szkoły . oczywiście czytałam was ale jak mam szkołę to jestem tak wypruta, ze ani sił ani chęci na pisanie nie mam

misiulka to naprawde przykre mama chiciała dobrze dla siostry ale teraz wy ponosicie tego koszty ;/ też myśle, że musicie z nią poważnie porozmawiać jak sobie to wyobraża za jakis czas tym bardziej, że dziecko będzie, chcecie sie budowac więc nie możecie płacic za błędy siostry !!

muminek obyś szybko wyzdrowiała

anuszka

wybaczcie, że na wiele nie poodpisywałam ale nie lubie odpisywac na coś co było wczoroaj czy przedwczoraj jak idziemy takim tępem
no ale już będe na bierząco

i mam pytanie
od piątku mam skórcze te BH ? czy jak tam się zwą, to stawianie macicy. koło 27 tygodnia też miałam więc przez tydzień brałam luteine i potem długo nie miałam. szyjka mi się nie skraca ani nic.
ale od piątku jest ich bardzo dużo nawet 30 dziennie.
i niektóre trzymaja nawet 10 minut. brzuch mi się stawia i potem 10 minut taki twardy i dopiero potem puszcza.
cały czas 3 razy dziennie biore magnez no i teraz od piątku jeszcze nospe 1 dziennie.
myślicie, że powinnam pójść do gina ? bo nie chce znowu na jakaś panikare wychodzić ale wizyte mam dopiero 6 lipca a boje się, że przy tych skórczach dzidziuś jest chyba niedotleniony
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora