Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 09:32   #2131
Gustawek
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Dziendobry wszystkim Melduję się po weekendzie.Ale zleciało,ogarnęlismy z tż mieszkanie, przejechalismy się na targi m&b i po weekendzie no fakt że trochę odespaliśmy Targi fajne ale myślałam że będą większe.Najbardziej podobał mi się wykład o chustonoszeniu i szkolenie jak pielęgnować noworodka - ubieranie,kąpiel itp. No i mozna było dużo wózków oblookać na żywo.
Kupiłam wczoraj w biedronie 3pak cudo bodziaków po 5 zł/sztuka a myślałam że taniej niż w pepco to nigdzie nie ma
Aa jeszcze byliśmy w brw i tam widziałam te naklejki na ścianę co któras z Was pisała w u.tygodniu, a więc donoszę że są suuper i można je bez problemu odkleić jak już ich nie chcemy (sprawdziłam), tzn. mówię o takich welurowych, nie wiem jak jest z foliowymi bo wiem że i takie są.
WiolaSłonko rozumiem Cie że boisz się kupować, ale zobaczysz teraz po półmetku już będzie z górki, z każdym dniem dzidzia coraz szybciej rośnie i jest silniejsza
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora