Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 09:41   #4019
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

żabka19 no to też nie zazdroszę i możemy sie razem jednoczyć wiesz to chyba jest jakaś choroba bo inaczej to nie mogę sobie tego wytłumaczyć, a faceci to jeszcze inaczej do tego podchodzą (tzn. olewająco) jak twój tata. My z M też nic nie dostaliśmy sami na wszystko zapracowaliśmy a teściowe dopiero teraz jak mała ma się urodzic to nam zaczeli pomagać bo teściu na emeryturze górniczej od dwóch lat i sobie jeszcze dorobi. (wcześniej był na pomostówce i tez im sie nie przelewało a teściowa 20 lat nie pracuje). Ja jak chciała iśc na studia to musiąłm iści do pracy i sobie na nie zarobić bo tata zmarł i się ukróciło.
Więc praca i studia. Nie było lekko, a M pracuje od rana do wieczora, zebyśmy mieli, na to co mamy ale tego nikt nie widzi tylko widzi, ze mamy i rękaej "daj" wyciąga. A ta jego praca już mu sie na zdrowiu tez zaczyna odbijać, ma zaburzenia rytmu serca ze stresu i przepracowania (miał holter, ekg robione a dzisiaj jakiś badanie na serce ale nie pamiętam jakie i z krwi mu to mieli zrobić). Żabka nie odbierz tego źle ale troszkę mnie pocieszyłaś, ze nie jedyna jestem z takimi problemami

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
od piątku mam skórcze te BH ? czy jak tam się zwą, to stawianie macicy. koło 27 tygodnia też miałam więc przez tydzień brałam luteine i potem długo nie miałam. szyjka mi się nie skraca ani nic.
ale od piątku jest ich bardzo dużo nawet 30 dziennie.
i niektóre trzymaja nawet 10 minut. brzuch mi się stawia i potem 10 minut taki twardy i dopiero potem puszcza.
cały czas 3 razy dziennie biore magnez no i teraz od piątku jeszcze nospe 1 dziennie.
myślicie, że powinnam pójść do gina ? bo nie chce znowu na jakaś panikare wychodzić ale wizyte mam dopiero 6 lipca a boje się, że przy tych skórczach dzidziuś jest chyba niedotleniony
ja już sama nie wiem bo BH to chyba mam od 20tc a teraz mam bolące raz, dwa razy dziennie, a czasem wogóle i gin mi ostatnio powiedział, ze to też są te BH i one mogą naet trwać do 30 min i one przygotowują macice do porodu a te nie bolące tak samo więc już nic nie wiem, ja sobie tłumaczę, że te bolące oznaczaj, że już bliżej niż dalej.

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Na wejsciu chcialabym podziekowac Wam wszystkim za zyczenia z okazji pierwszej rocznicy slubu.
a pochwal się jaką niespodzianke sprawił M????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora