Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 10:39   #1981
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Hej dziewczynki
Mam takie zawirowania ostatnio, że nie mam nawet kiedy do Was zajrzeć W piątek zabrałam sie za sprzątanie, myślalam, że wieczorkiem zasiądę przed kompa, ale Piotrek siedział i się uczył (podobno ). W sobotę od rana zakupy, a popołudniu jechaliśy na ten zlot samochodowy, o którym Wam pisałam. Było na prawdę fajnie, spotkalismy się ze znajomymi, zjedliśmy kielbaskę z grilla i wypiliśmy po piwku Szkoda tylko, że tak zimno było, bo przez to szybciej się musieliśy zebrać do hotelu. Wczoraj wróciliśmy i poszlismy na głosowanie Podałam swój dowód, a babeczka do mnie: "a dowód dlaczego nie jest wymieniony?" Już mieli na dokumentach adnotację o nowym nazwisku, ale przy podpisie zapytałam, jak mam się podpisać, panieńskim (skoro dowód nie wymieniony), czy już mężowskim. Kobietka sama nie wiedziała i powiedziala mi, że to obojętne Więc podpisałam sie mężowskim i rzeczywiście, jakoś tak dziwnie Całe życie używałam jednego nazwiska, a teraz nagle mam się tak przestawić Popołudniu pojechaliśmy do teściów, bo Piotrek musiał wystawić jedną fakturę. Teść zaproponował kawkę, a że teściowej nie było nigdzie to postanowiliśmy zostać Jakbym wiedziała, że ona tylko śpi to bym na tej kawie nie została Wstała, weszła do pokoju i ani dzień dobry, ani pocałujcie mnie w dupę Jak mnie to babsko wkurza Oczywiście starym zwyczajem było dokuczanie teściowi i robienie z niego blazna Potem zaczęła dokuczać Piotrkowi, że jest za gruby i że mam go zacząć odchudzać. Oczywiście usłyszeliśmy też jak to Piotrek za nią tęskni (ma za czym na prawdę), bo znowu do niej przyjechał. To nic, że wskoczyliśmy wystawić tą fakturę bo teść na dzisiaj potrzebował, zdaniem teściowej przyjechaliśmy bo za nią tęsknimy
W ogóle nas opierdzieliła, że nie przyjechaliśmy na obiad a oni czekali. Sorry, ale czy nam ktoś powiedział, że mamy do niej przyjechać na obiad Jak jej to powiedzieliśmy to stwierdziła, że chyba jesteśmy niepoważni jeśli sądzimy, że będzie nam dzwonić i nas zapraszać. Ona jest matką i mamy przyjeżdżać na obiad bez zapowiedzi. Za***iaszczo, tym bardziej, że teściowa gotuje tylko dla dwóch osób więc jedzenia jest znacznie mniej niż dla czterech. Ale co się będę z głupią babą kłócić Najlepsze jest to, że chce abyśmy byli u nich co tydzień Dobry żart
W tym tygodniu czeka mnie jeszcze jedna wizyta u teściów, w końcu w środę dzień ojca Kupiliśmy teściowi fartuszek z napisem "Super Tata" Bo on jest na prawdę super kochany
Poza tym wczoraj dostaliśmy fotki od fotografa Jak na razie tylko do obejrzenia u niego na stronie, ale dzisiaj wybieramy 100 zdjęć do wywołania i mam nadzieję, ze w tym tygodniu już je dostaniemy Doczekać się nie mogę Powiem nieskromnie, że fotki wyszły mu za***iście
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora