2010-06-21, 10:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez anoxa
podsune mezowi ten pomysl wtedy napewno bedzie chcial jechac do tego h&m'u  chociaz jak go wczoraj przekonywalam i powiedzial ze zobaczymy to oczywiscie mu przypomnialam ze ciezarnym sie nie odmawia  musz to jeszcze powykorzystywac duzo mi nie zostalo
aniaa hmmm az takie skuteczne jest to wykorzystywanie??  to go chyba z dwa razy wykorzystam dla wiekszej skutecznosci na poczatku zakupow i na koniec 
|
no wlasnie sama bylam w szoku. moze z 10 min po dostalam takich skurczybykow ze juz sie chcielismy do szpitala zbierac. strasznie bolalo. weszlam do wanny to przez okolo 20 minut byl w miare spokoj bo skurcze byly ale prawie bezbolesne. a tylko wyszlam i od nowa
Cytat:
Napisane przez papeteria
|
w szoku byl tyle ze on zasnal i dopiero kolo 1 w nocy sie obudzil bo juz mial dosc mojego wiercenia sie. no i jak mu powiedzialam ze mam skurcze to tylko zapytal czy ma isc sie kapac powiedzialam ze nie to sie uspokoil. a potem stwierdzil ze to jeszcze nie to... no i kurde racje mial po tym jak wam napisalam poszlam sie polozyc. skurcze sie uregulowaly i byly co 8 minut. czekalam czy beda sie nasilac i zasnelam wiec chyba sie nie nasilily 
Cytat:
Napisane przez Alguien
aniaa to odsypiaj i powiedz, co dzisiaj sie dzieje
|
dzisiaj jest spokoj. jestem przymulona troche bo w sumie to kolo 4 godzin mnie te skurcze meczyly i sie nie wyspalam, ale od rana skurczy brak. czop mi tylko znow odchodzi ale bezbarwny
Cytat:
Napisane przez hd2005
Byłyście na wyborach?
|

Cytat:
Napisane przez papeteria
si
nie chce schodzic na tematy polityczne ale wynik mnie nie satysfakcjonuje .kropka
zreszta mamy taki wyyyyyyyyyyyyyyyybór 
|
Cytat:
Napisane przez hd2005

ha ha ha 
dla mnie to wybory na zasadzie kogo nie chcę na prezydenta  i na kogo głosować aby ten, którego nie chcę nie wygrał
|
ja w tej turze glosowalam na 3 w sadazach bo ani kaczor ani komorowski mi nie odpowiadaja. niestety trzeci za malo zebral wiec jesli dane mi bedzie glosowac w 2 turze to trzeba bedzie wybierac mniejsze zlo 
Cytat:
Napisane przez Misiulka1
Hej mamuśki, pogoda do du.py, a ja mam doła...
|
wspolczuje ci tej sytuacji. ale mysle ze dobrze robisz placac najpier raty innych... moze mama z tych wloch przywiezie cos kaski zeby to posplacac 
Cytat:
Napisane przez Linka24
Dzień dobry! Ja tez meludje sie 2 in1... wszystko wg planu.Oooo Anie bierzeeee. Tak tak Aniu Rodź juz bo dawno nie było nowych dzidzi, bo moja póki co sie dotlenia w brzuszku 
|
no teraz juz moge rodzic, ale powiem wam ze troche po dzisiejszej nocy zaczelam sie bac. te skurcze tak strasznie bolaly a to jeszcze nie bylo to. chwilami to chcialam zeby mnie ktos dobil bo juz nie moglam wytrzymac... to co bedzie przy porodzie. musze sie chyba psychicznie bardziej przygotowac...
|
|
|