2010-06-21, 10:14
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Arabki
Cytat:
Napisane przez Jumeirah Girl
Woow z ktorej rejony Indii? No no chyba masz hinduska urode
Nie jestem z Arabii Saudyjskie. Jak pisalam w poprzedniej stronie z jestem United Arab Emirates "Zjednoczone Emiraty Arabskie" - z Dubaju  .
Urodzilam w Dubaju, i cale zycie tam mieszkam, bo tata jest stamtad z cala wielka rodzina. Arabski jest jako moj "native" ojczysty jezyk, a angielski jest jako second language, a polski to juz jako trzeci, bo bardzo kiepsko. Chodzilam do szkolej polskiej u nas raz w miesiac, do trzeciej gimnazjum bylo ciezko. Mam szczescie ze mamy dekoder Polsat i Cyfra +  . A do polski jezdzie co roku albo raz co dwa lata.
|
Rodzina ojca pochodzi z terenów dawnego Cesarstwa Mogolskiego, są mieszanką muzułmańskich Tatarów i hindusów z Uttar Pradesh Na dodatek jestem pomieszana ze stu procentowo polską rodziną mamy. Mam ciemne włosy, ale jasną skórę i ciemno zielone oczy. Do tego lekko mogolskie (nieruchoma część powieki zachodzi na ruchomą, mają migdałowy kształt) więc wyglądam dziwnie 
Świetna mieszanka Ile leci się z Dubaju do Polski, są w ogóle jakieś bezpośrednie loty?
Super,
|
|
|