Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 11:17   #552
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bo może @ nie będzie?
jak nie przyjdzie?? Jutro rano będzie

Marta rozumiem cię doskonale. Niestety jak się z kims długo mieszka to czasami niektóre rzeczy zaczynają nas denerwować Ale czasami tak bywa. Ile to osób mieszka teraz z rodzicami i jakoś żyją

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
choc jak napisalam mam nadzieje ze nie...
i dalej podtrzymuje swoje zdanie ze mlodzy powinni mieszkac sami w bezpiecznej odleglosci od rodzicow jednych i drugich
Zgadzam się, ale nie każdego na to stac
My tam wolimy teraz zamieszkac nad tesciową(jelsi to by nie było oddzielne mieszkania, to bym się nie zgodziła), odłozyc pieniązki (bo nie musze wydawac 1000zł co miesiąc na czynsz i wynajem iodkładac na nasz dom, który mam nadzieje, szybko uda nam się zacząc budowac.

Poza tym to tez zalezy jaki się ma stosunek z tymi ludźmi, jakby moja tesciowa była taka jak twoja, to za chiny bym się tam nie wprowadziła,
Jak mieszkalismy w HOlandii to i za pierwszym razem ( rok czasu) mielismy spoko stosunki z jednym kolegą i nadal mamy (nic to nie zmieniło) z ato drugi pokazał jaki jest, ale on to taki fenomen hehe

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-21 o 11:21
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora