2010-06-21, 10:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
Inaczej jeśli ktoś postronny powie/uświadomi coś takiego aniżeli Ty byś to zrobiła 
U mnie już lepiej, troszkę rozmawiałam z TŻtem, powiedziałam mu (nie do końca wprost) jak się czasem czuję, jak jakiś dodatek, że jestem pomijana. Wczoraj miałam potworne bóle brzucha, ledwo wytrzymałam, TŻ przesiedział ze mną cały dzień, nic mu się nie chciało, ale poszedł mi kupić gofra   i zrobił mi jogurcik z musli a wieczorem pyszną kolację. Był taki jaki jest na prawdę. Wieczorem chciał mnie zawieźć na pogotowie, bo zwijałam się z bólu ale po tabletce usnęłam, rano podwiózł mnie do przychodni i lekarz stwoierdził że mam ostre zapalenie pęcherza  Antybiotyk na 5 dni i na 10 dni furagin dostałam. Tak staram się uważać, żeby w stopy nie marznąć a i tak mnie dopadło. Ból nie do wytrzymania
|
współczuje, mnie w sobote dopadl jakis bakterios i miałam pseudo grype żołądkowa a dzis moj mężus w domku cierpi...
Cytat:
Napisane przez Aaś
historia miesiąca: poszliśmy na imprezę, wróciliśmy ok 4, obejrzeliśmy końcówkę meczu siatkarzy, tż był już tak padnięty więc wydelegowałam go do domu, a ja z kumplem (tym od zgniłej herbaty  ) stwierdziliśmy, że po co iść spać - toż ojczyzna wzywa na wybory! no i poszliśmy na wybory  najpierw na jeden koniec miasta do mnie a potem do niego, potem jeszcze na piwo i na zupę do baru mlecznego i o 10 byłam w domu

|
AAś ale z ciebie imprezowa laluna i ile sił w Tobie no i patriotka
tylko czy tżcik aby nie zazdrosny
|
|
|