2010-06-21, 10:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez anoxa
ojj ale pewnie szczesliwa jestes ze mamcia bedzie u was
 chociaz chcialam ale nie mialam takiej mozliwosci
kochana to sie nazywa wir kredytowy i dosc popularne jest w obcnych czasach moja ciotka zrobila cos podobnego brala kredyty zeby pomoc corce pozniej kolejny i kolejny a pozniej brala kredyt zeby splacic poprzedni i tak w kolko i podobno to jest choroba naszych czasow dziwie sie ze az tylu tych kredytow udzielaja... moja mama tez ma kredyty kolo 2tys miesiecznie choc sporo juz splacila i jeszcze jej jakis duzy do sierpnia zostal reszte bedzie miala kolo1tys miesiecznie wiec nie jest zle ale ona nie czeka az ktos za nia spalci lub przyjda windykatorzy tylko jezdzi do niemiec do pracy i stara sie je jak najszybciej splacic a zadluzyla sie jak prowadzila wlasna dzialalnosc ktora nie wypalila wiec miala jakies sensowne wytlumaczenie a ja jestem przeciwniczka kredytow i czasem jak maz proponuje zebysmy wzieli cos na raty bo szkoda wylozyc gotowke to zawsze mu tlumacze ze to wcale nie jest dobre i w sumie juz mu nie przychodza takie pomysly do glowy
jestem juz po usg przeplywy przez glowke caly czas wychodza niewlasciwe ale lekarz powiedzial ze sa podwyzszone a to podobno lepiej niz gdy by mialy byc zanizone a;e szans na wyjscie do domu raczej nie mam
|
Moja mama jeszcze przed wyjazdem chciała jeszcze z tymi długami żabkę otwierać już na szkolenie jechała i dopiero jak jej przywiązłam kolezankę, która ma żabkę i jej opowiedziała, jak to wszystko wygląda i ona co ma 25 lat ledwo co daje sobie radę bo jest taki zapier..dziel a wcale kokosów a to nie przynosi to zrezygnowała.
To dobrz, że te przepływy są podwyższone a nie zanizone lekarze napewno wiedza co mówią.
wiolek1 ja nie wiem jak to z tymi skurczami a to dzidzi może przez skurcze być niedotlenione? Może połóż sie na lewym boku to podobno dziecko najlepiej dotlenia.
kashha coś mi sie zdaje, ze rodzice twojego M zaczynają fisiować
Cytat:
Napisane przez żabka19
Ehh.. ide poprasowac to mnie ostatnio najlepiej odstresowuje ,uwielbiam te malutkie ubranka 
|
Mnie odstresowuje sprzątanie, a najlepiej jak wychodze z domu już nawet tel. domowy wyciszyła, bo nikt inny nie dzwonił tylko ci z banków.
Cytat:
Napisane przez anoxa
no a tutaj lezy dziewczyna ktora konczy 42tc i dalej nie wywoluja tutaj podobno nawet do 43tc czekaja
no my zaczynamy 38tc wiec mam nadzieje ze najdalej do konca tyg mnie potrzymaja i wywolaja
jesli chodzi o to donoszenie do konca 38tc to roznie bywa bo mi caly czas wychodzi z usg ze mlody jest starszy niz tp z om wiec juz sama nie wiem wazne ze nic mu nie zagraza jeszcze poczekam
|
OMG nie mogę uwierzyć co to za szpital, no ale niestety więcej takich jest, a z tego co kojarzę o twój gin tam pracuje? I co on na to widujesz go wogóle może z nim powinnaś porozmawiać albo podsunąć mu jakąś kopertę?
|
|
|