Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 11:15   #2175
sanderinka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

heeej ja całkiem niedawno wstałam wchlaniam sniadanko i nadrabiam

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Ja pierwsze ruchy poczułam właśnie w 16 tc

ooo nie moge sie doczekać

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pokazał mi się brzuszek Do tej pory był płaski, a od wczoraj wypukły- nawet rano po wysiusianiu i przed śniadaniem W czwartek zaczynam 15 tydzień. Oczywiście daleko mi do waszych piłeczek, ale i tak jestem w szoku, ze tak z dnia na dzień się uwypuklił
super ze brzuszek widoczny

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja niestety też mam taki żółtawy odcień zębów. Jak je szoruję to mam białe, ale dość szybko tracą biel. Mój mąż, który mniejszą ma obsesje na tym punkcie ma śnieżnobiałe zęby ( znacznie częściej ma problemy ze zdrowiem zębów). Także to często jest po prostu kwestia urody.

Nie miałam nigdy większych problemów z zębami, zwykle zdrowe, najwyżej drobne ubytki. Teraz sie zastanawiam, czy nie pójść. Nic mnie nie boli, ale warto przeglądnąć. I tak sie zastanawiam, czy w razie jakbym miała mieć jakieś leczenie, to czy jest to całkowicie bezpieczne w ciąży? Wiem, że ciężarne chodzą do dentysty. Ja jestem w 14 tc więc teoretycznie zaczęłam 2 trymestr.
też musze sie przejśc do dentysty

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

I my się meldujemy po krótkiej przerwie niestety ale w weekendy nie mam dostępu do internetu będąc u teściów

Wczoraj byłam u swojego lekarza na badaniach ( cytologia itd) dodatkowo miałam robione takie z prawdziwego zdarzenia usg nowoczesny sprzęt robi swoje kość nosowa jest serduszko pięknie bije wszystkie pomiary wzorowe szyjka zamknięta no i przede wszystkim znamy płeć lekarz na 100%, a ja wszystkim wole mówić na 90 %

Jesteśmy z mężem prze szczęśliwi , a dumny tatuś zakochany w swoim maleństwie Będziemy mieli córeczkę no chyba , że do porodu coś tam wyrośnie między nóżkami

Dziś dodatkowo byłam na ciuchach i obkupiłam dziecko w ilości hurtowej, większość ubranek H&M i Disney , jak dorwę się do aparatu to zrobię kilka fotek
gratuluje córeczki

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora