Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja kiedyś zwariuję...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 12:24   #20
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Ja kiedyś zwariuję...

Ło rany...

A możesz mi wyjaśnić dlaczego uważasz, że jako kobieta nie możesz/nie powinnaś pisać pierwsza do chłopaka?

Co ma wspólnego "bycie łatwą" (fuj, co to w ogóle za epitety) z napisaniem smsa...? Bo nie bardzo widzę związek.

No niestety, rzeczywiście sama zaczęłaś "durną gierkę", więc teraz sama powinnaś ją zakończyć, obracając sprawę w żart i tyle. I nie dziwi mnie, że jacyś panowie w przeszłości uznawali, że Ci nie zależy, skoro si,ę do nich nie odzywałaś. Gdyby do Ciebie facet się nie odzywał też byś uznała, że mu nie zależy.

Nie rozumiem dziewczyn, które wymyślają sobie idiotyczną zasadę, że "nigdy nie piszą pierwsze" Zamiast jakiegoś luzu, flirtu, miłego kontaktu one zostają takie sztywne i najeżone, męczą się ale nie odezwą się same w imię nie wiadomo czego. Mam wrażenie, że umiejętność prowadzenia fajnego, niezobowiązującego, lekko żartobliwego flirtu umiera... Młode dziewczyny zamiast sympatycznie spędzać czas z facetem, zamiast być choć trochę spontanicznymi - męczą się na własne życzenie, testują, kalkulują, udają jakieś lodowe księżniczki, a potem rozpaczają, jak facet sobie da spokój.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując