Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 12:11   #4088
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
siala super brzuchol, wygląda jakbyś miała za 5 minut rodzić
O teraz to dowaliłaś do pieca
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Misiulka, Zabka, Ola wspolczuje ja raczej nie wyobrazam sobie, ze pomagam rodzica, ale to nie z powodu, ze nie mam ani, ze nie dam bo jestem chciwa tylko dlatego, ze ja nie przyzwyczajalabym ich do tego, ze biore odpowiedzialnosc za ich fanaberie. Sory, ale oni sa dorosli i myslacy to rodzice powinni wspierac dzieci i dawac im przyklad, szczegolnie dziewczyny, ze jestescie jeszcze bardzo mlode i tez macie swoje zycie i dzieci w drodze!!!!!!!!! Ja rozumiem, ze moge mamie pomoc bo nie starcza jej bo cos sie zepsulo i nie ma akurat kasy, bo jakies zdarzenie losowe, ale nie dlatego, ze kredytu nabrala na *******y, kazalabym sprzedac tv, nie pomoglabym bo jaka macie pewnosc, ze jak splacicie dlugi to nowych rodzice nie zaciagna?
O to to własnie!
Moi rodzice ciągle nam pomagają. Ostatnio chcieli kupić od ciotki działkę by mieć gdzie jeździć sobie na weekendy wypoczynkowo i moi rodzice chcieli tę działkę zapisać na.. wnuka który narazie siedzi u mnie w brzuchu ale że się nie da tak hop siup to, że po zakupie zapisana będzie na mnie.
Ale pojawił się problem.. kredyt. Mamie nigdzie nie chcą udzielić (ma własną działalność gospodarczą ale w papierach ma minimalne obroty - czy jak to się tam zwie, w rzeczywistości jej sklepik prosperuje całkiem nieźle skoro utrzymuje z tego całą rodzinę).
Sama zaproponowałam że ja wezmę kredyt na siebie bo wiem, że ona będzie go spłacać (zawsze spłacała grubo przed terminem), nawet próbowałam wziąć wspólnie z mężem. Ogólnie potrzeba nam 30tys zł.. ale ciotka może poczekac na kase i zgodziła się dostawać ją w "ratach" przez kilka lat.. dlatego chcieliśmy wziąć jakąkolwiek sumę by dac jej naraz a za rok kolejną, jak się spłaci kredyt. Ale doopa jest wielka bo nawet nie chcą nam 10tys dać.
Także ja nie wiem jakie trzeba mieć zarobki żeby dostac kredyt.. jak się ma zarobki to nie potrzeba kredytu bo można odłożyć

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora