2010-06-21, 14:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra- cz 3
Blueone: spokojnie, ad Tż to wszystko ci się zweryfikuje po terapii, kiedy się oczyścisz z negatywów i zaczniesz patrzeć szerzej. Cięzko teraz powiedzieć cokolwiek, bo masz mało realny obraz.
Nie rozdrapujcie tego, dziewczynki. Najgorsze co można zrobic to ulegać myślom i podążać za nimi.
W sytuacji kiedy czujecie, że mechanizm się "rozkręca" róbcie cokolwiek, co was zajmie i odwróci uwagę.
Jeśli chodzi o jakiś przymus czynnościowy : byle tylko tego nie zrobić, jeśli o same myśli : byle zacząć myśleć o czymś innym.
To trudne, ale możliwe.
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
Cytat:
Napisane przez Anatomia
Dziewczyny, a ja postanowiłam poszukać jakiejś pracy. Ale kompletnie nie wiem od czego zacząć, jak się za to szukanie zabrać. Na samą myśl robi mi się słabo ze strachu 
|
Napisać dobre CV i list motywacyjny. A najlepiej zastanowić się spokojnie: pod jakim kątem szukasz pracy?? Co chcesz robić?
A ja już zebrałam dokumenty ad praktyk (pytanie do was, ubiegałyście się kiedyś o płatny staż?? na jakich zasadach się to odbywa??) i muszę teraz podpisać umowę.. a 1 lipca idę.
Wiem już, że będę tam w godzinach od 8-14 więc nie będzie mnie wtedy tutaj. Jak wrócę będę wam pisać.
Boję się ciut ciut (ale nie ludzi, czy klimatu szpitala, tam się czuję jak w domu niemal) tylko jak wiadomo chciałabym być pozytywnie przyjęta. Pomóc tym ludziom i pobyć jak najbliżej
No i szalenie mnie ciekawi, jakie będą moje obowiązki. Teoretycznie muszę poprowadzić jakieś zajęcia, np sesję grupy terapeutycznej - SAMA, to jest wymóg zaliczenia praktyki.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"
M 
|
|
|