Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Antidral - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 14:37   #253
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89
Dot.: Antidral - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Shazzer Pokaż wiadomość
Zakupiłam jakiś czas temu Antidral, tak jak mi poleciła jedna Wizażanka w innym wątku i... i NIC! Nie wiem, może robię coś źle? W aptece dostałam Antidral w kulce, a wydawało mi się, że jest w jakiejś innej formie. Na ulotce pisze, żeby stosować go rano, więc tak też robiłam. Wydepilowałam pachy dzień wcześniej, przynajmniej 12h przed pierwszym zastosowaniem, żeby mnie nie piekło. Potem rano po obudzeniu poszłam umyć pachy, delikatnie wytarłam je ręcznikiem, poczekałam chwilę i potem zastosowałam Antidral. I znów się spociłam. :/ W zasadzie to ani trochę mniej niż normalnie. Na drugi dzień znów zastosowałam Antidral i może to był błąd? Bo czytałam, że niektóre osoby stosują go raz na tydzień... może powinnam trochę odczekać... Zostawiłam więc to wszystko na kilka dni, teraz znów spróbowałam, zaczęło piec, po teraz mnie trochę swędzi, ale dziś jestem cały czas w domu, więc nie mam za bardzo jak porównać ewentualnych efektów. Zastanawiam się kiedy następny raz zastosować Antidral? Za ile dni? No i czy w dni kiedy nie mam go na sobie stosować dezodoranty, czy to się będzie kłócić? A może powinnam przerzucić się na nocne stosowanie? Pomocy.
Ja daję go na noc, bo nie podoba mi się jego zapach. Na samym poczatku dałam raz na 2-3 dni. Na suche pachy, zbyt duża ilość powodowała u mnie pieczenie. Teraz daję raz na tydzien i czasem i rzadziej. Wszystko działa jak nalezy. Stosuje już ponad rok. Z 1 dłuższą przerwą i działa bez zarzutu.

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując