Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki
Wątek: Wrześniówki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 13:57   #1925
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
Czaszka- fryzurka naprawdę śliczna. .taką chciałam mieć na początku ale ciut zmieniłam

Tylko _chwila- sukienka na tobie wygląda naprawdę ładnie i tobie w niej super..słuchaj siebie i tak jak Mags pisze "prześpij się z tym" mi się koronkowe treny podobają choć sama nie chciałam koronkowej..i też bym wolała dac tylko tyle za suknie ja w mojej sukni wygladam tak oczywiscie pospinana szpilkami bo jeszcze za duża mi tam jest..i falbanka bedzie wyżej

Arnama naprwno dojdziecie do zgodności w kwestii ciast..spróbuj pogadać jeszcze z Teściową i jeszcze trochę czasu jest moze znajdziecie kogoś kto upiecze wszystko.

justynaw1982 moja mama dostanie takie mega wypasione orchidee tata pewnie jakis leszy alkohol, a tesciowa..hmm najpierw musimy zdecydować czy będzie w ogóle. Bo my dzikęujemy po błogosławieństwie a tu teściowej nie bedzie napewno czy bedzie czy nie

A ja z utęsknieniem wyczekuję czwartku bo Tżcik ma przyjechac w nocy i na weekend zostać..rozdamy u mnie zaproszenia i pozałatwiamy wszystko co możliwe (USC, ksiądz, i zamawiamy obraczki wzór w załączniku ) umówiłam się na 7 lipca na próbny i bede miała fotki przez fotografa robione wiec jak mi się spodoba to wam pokaże

I oto przełom dziewczynko! Jest to pierwsza w życiu moim sunia zawierająca tortowe drapowanie, która mi się spodobała!
Cudna, piękna, gratuluję wyboru

A z ciastami CD czyli: Moja mama załatwiła u znajomej Pani która piecze (nie chętnie się zgodziła) Że zrobi paczki dla nas i upiecze cista na salę, a Teściowa zrobi sobie u swojej Pani tylko paczki dla ich gości. Znów dziś chciała namieszać i mówi mi że załatwi paczki dla ich gości oraz 5 ciast na salę
Powiedziałam żeby nie robiła zamieszania, bo już nasza babka od ciast się nie połapie ile w końcu ma upiec. Upierała się, że musiałam chyba z pięć razy powtórzyć w reszcie użyłam zwrotu "Bardzo Panią proszę" i powiedziała że zostaje tak jak ja chcę. Oczywiście na salę nie trzeba mieć żadnych zaświadczeń, aż się właścicielka śmiała jak do niej dzisiaj dzwoniłam- więc to po prostu ściema tamtej baby która chciała się jakoś wymigać od pieczenia na tyle osób.
Moi rodzice się wściekli wczoraj, ale dzisiaj jest już lepiej, choć wszyscy mamy zepsute humory. Pewnie jeszcze długo będę miała swego rodzaju uraz do Teściowej, ale jakoś trzeba żyć z tym człowiekiem, w końcu to mama TŻta

Ja dzisiaj wysłałam ok 12 zaproszeń do gości z za granicy.
TŻ dał dwa w pracy: szefowi i koledze. Kolega od razu odmówił a szef dał odpowiedź na drugi dzień (pewnie musiał uzgodnić z żoną hehe) że przyjdą, tylko poprosił aby ich nie sadzać wśród starych dziadków tylko wśród młodzieży Fajny ten jego szef jest, na prawdę w porządku facet

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora