Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 14:19   #116
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. V

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
dziewczyny mozecie mi jeszcze polecic jakis fajny film? Pytam Was, bo "święci z bostonu" i "marley i ja" byly naprawde fajne
Zależy jaki to jest 'fajny'
Ja mogę polecić Requiem dla snu, 21 gramów, Efekt Motyla, Dirty Dancing 2, Bez mojej zgody (na podstawie książki), Dom nad jeziorem (ckliwy, ale fajny), Patologia - świetny horror, Pręgi - bardzo dobry polski film, na podstawie książki Kuczoka "Gnój".
Co nas kręci, co nas podnieca - specyficzne poczucie humoru, ale mi się bardzo podobało, Chłopiec w pasiastej piżamie - tematyka obozowa, Narzeczony mimo woli - totalnie idiotyczna komedia, ale jak ktoś się chce odstresować, to akurat będzie Nostalgia anioła - ale tylko jeśli ktoś nie czytał książki, całkiem przyjemny film. Ja książkę czytałam i film mnie bardzo zawiódł. "To skomplikowane" - całkiem niezła komedia. "Ciacho", polska komedia, naprawdę debilna, ale na pośmianie się i niemyślenie, idealna. O takich filmach jak Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota, Lejdis, czy Dzień Świra chyba nie muszę wspominać Dziennik nimfomanki, jeśli dla kogoś seks nie jest tabu :P Joe Black - bardzo mi się podobał. Piękny umysł - klasyka kina, świetny film. Holiday - ciekawa komedia. Tajemnica Brokeback Mountain - bardzo dobry film. Czerwony Smok z Anthony Hopkinsem,
Jeżeli chodzi o trochę inne kino, to: Dyskretny urok burżuazji Luisa Bunuela oraz Powiększenie Michelangelo Antonioniego - polecam.
Hmm, sporo bym jeszcze pewnie mogła polecić, ale coś mi wyleciały tytuły z głowy

O, jeszcze "Przerwane objęcia" Almodovara

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2010-06-21 o 14:40
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora