Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 14:26   #2188
sanderinka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Ja tak nie mam. Jak na plecach leże, to mi środek brzucha się robi wypukły, ale przy kościach biodrowych mam wgłębienie. Jak na boku leże np lewym, to wszystko cały brzuch mi się na lewo przelewa, a wtedy mam przy kości biodrowej ,,puste"
mnie też ale to wiekszosc tłuszczu

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mam tak jak Olajka Jak leże na plecach, to jest lekka wypukłość na dole brzucha, a jak leżę na boku, to się "przelewa" na tę stronę, na której leżę

Zjadłam właśnie obiadek, w międzyczasie powiesiłam pranie, ale ogólnie to całe przedpołudnie siedzę przy laptopie Znalazłam sobie (przez Wizaż ) zabawkę...
www.looklet.com
aaa musze zobaczyć co znalazłaś ciekawego

Cytat:
Napisane przez NUCHISIA Pokaż wiadomość
Hejka!
Gustawek- ja wczoraj też kupiłam te bodziaki w biedronce, to moj pierwszy zakup dla maluszka
a jak wracałam do domu to poczułam po raz pierwszy dwa mocne kopniaki ,aż krzyknęłam, a mąż się przestraszył co się dzieje bardzo dziwne uczucie
Martwi mnie tylko jedna rzecz, czasem czuję jak dół brzucha robi mi się bardzo twardy nie zdarza się to często, poczytałam trochę, i niby to w sumie nic groźnego, ale podobno od takich skurczów może się skracać szyjka czy któraś z Was też tak ma? Wizytę u gina mam 1 lipca, ciekawa jestem co ona mi na to powie.
Malgosiak25 gratuluję córeczki, też liczę na dziewczynkę
hi hi fajnie
co do brzucha to jak długo chodze naa spacerze to też jakiś twardy w sumie mi lekarz kazał dużo leżec ale czasem wyjde na spacer

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora