Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 15:30   #2006
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ech, za obiadkiem to ja sobie jeszcze poczekam Piotrek przyjeżdża do domu tak ok. 17:00, a przypuszczam, że teraz będzie jeszcze później przyjeżdżał, bo jeżeli nie zakończą jakiegoś projektu do końca lipca, to będzie się przeciągał termin urlopu, więc znając Piotrka będzie siedział do oporu byle tylko mieć z początkiem sierpnia wolne
Zaraz pojadę po mamę i z nią skoczę na zakupy, a potem czekam na męża Pogoda dzisiaj super więc mam zamiar wyciągnąć go na spacerek Choć na dzisiaj mam już cosik dla nas zaplanowane, musimy wybrać 100 zdjęć do fotografa, w końcu im szybciej się za to zabierzemy tym lepiej, bo szybciej płytka będzie u nas Poza tym napisałam dziś do kamerzysty w sprawie filmu. Do wieczorka chciałabym podesłać kamerzyście muzykę na podkład filmowy Zobaczymy jak nam to pójdzie
No ja niestety jadlam samotnie bo moj mezus ma na 14 wiec wychodzi kolo 12 30 a na obiad to za wczesnie wiec jadlam sama a on jak wroci to bedzie na niego czekac pyszny obiadek
Ale wam fajnie to juz macie fotki? to czemu nam nic nie pokazujesz co
A jaka chcecie muzyke pod filmik?
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora