2010-06-21, 16:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
Napisane przez jamaicaP
siala dziękiuje to pozory... mhm.. niewiele.... 20 kilo jak w morde strzelil!!!!! poszlo w dupsko, nogi i z niewiadomych przyczyn na plecy...
polozna na wizycie po wazeniu powiedziala... ooo ale sobie pani wagę zafundowała.... załamka...
hehehheee bedziemy gubic
marticzka moj maz dzis ma dzien wspanialych tekstow, rano obudzil sie i mowi czesc pulpeciku 
|
Niemożliwe! 20 kilo?! Nie uwierzę ci xD
Ja mam na plusie 27 kilo i mimo, że dziewczyny piszą, że nie widać aż tyle to chyba zasługa tego, że się rozrosłam proporcjonalnie cała...
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
Kochane dziewoje 
Ja jak zwykle z durnym pytaniem 
Bo dziś czuję się tak jakbym właśnie dostała okres xD Pobolewa mnie brzuch i ta mokrość jakby mi co tam płynęło xD
No i nie wiem czy jakoś blisko-porodowo mam to interpretować czy po prostu tak się zdarzyło i niczego się nie doszukiwać?
Bo o ile wcześniej nie zwracałam na nic uwagi tak teraz zaczynam się wsłuchiwać we własne ciało 
A im bliżej terminu to tym bardziej mi się nie chce szykować dzidkowych ubranek.. tak jakby to, że nie są poszykowane miało odsunąc poród w czasie xD
|
|
|