Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 16:10   #551
~ania_87
Rozeznanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Ja właśnie wróciłam od TŻa, dziś pogoda się popsuła niestety, ale i tak fajnie spędziliśmy weekend. Dzisiaj na odwiedzaniu kolegów TŻa z zaproszeniami,a wczoraj na zakupach - kupiliśmy garnitur dla TŻ, ja sobie buty (standardowo szpilki ) a pod wieczór mała imprezka. Aniu87, obiecałam relację - jak dla mnie było suuuuuper Wcześniej grał DePress ale wg mnie pokazali się od niezbyt fajnej strony, zresztą ludzi niespecjalnie wciągnął - może małą część. A po 21.00 się zaczęła fajna zabawa - koncert zaczęli z pół godzinnym opóźnieniem - okazało się że Gaba miała wypadek na trasie i w końcu zadecydowali że jednak zagrają skoro się zobowiązali. Ale naprawdę super!! Mnóstwo ludzi od sceną tańczyło - no, my też Szkoda że krótko byliśmy (boTŻa obiecałam na kawalerski odwieźć.... ) ale tym bardziej nie mogę doczekać się sierpnia! Mam nadzieję że ludzie będą bawić się tak samo dobrze jak tu wczoraj
No to super, zę ak rozbawił ich zespół ja też już doczekać się nie mogę a co z Gabą?? coś poważnego??
my kupimy garnitur dla tż u takiej pewnej znajomej krawcowej, która szyje dla markowych sklepów. no ale po znajomości zapłacimy grosze... tak to już w takich sklepach jest, ze za metkę się płaci nie wiadomo ile... ale to zaplanowane jest już na lipiec bo teraz nie mamy na to czasu...
Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość

A dziś obchodziliśmy rocznicę z TŻ-tem. Zaplanowaliśmy sobie wyjście i spacerek po mieście z zahaczeniem o jakąś knajpkę, ale pogoda strasznie i u nas się popsuła. Było zimno i padało cały czas więc wpadliśmy do Pizzy Hut gdzie spotkaliśmy znajomych i z nimi parę minut posiedzieliśmy. To nasza ostatnia rocznica we dwójkę
A i dostałam prześliczny pierścionek od TŻ-ta z szafirkiem
Jutro postaram się zrobić fotkę i wam wrzucę, a teraz juz spadam do łóżeczka do TŻta, bo jeszcze nie odpoczęłam po piątkowo-sobotnich przetworach truskawkowych. Ale efekt jest fajny, bo mamy 19 litrowych słoików kompotu i 6 słoiczków dżemu truskawkowego.

Miłego wieczoru dla wszystkich
gratulacje z powodu rocznicy
Ty się przetworami nie przemęczaj!!!!

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora