2010-06-21, 16:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SigmoChłopaki atakują, czyli kto przegoni ciotkę Dottkę w ilości postów- cz. XI
Cytat:
Napisane przez dottoressa
bo ja dziś wzięłam jego telefon gdy dostał smsa, chciałam odczytać od kogo i on się bardzo wkurzył i na mnie wyjechał, że umawialiśmy się, że mamy sobie nie zaglądać do telefonów  ale chyba jak ktoś niczego nie ukrywa to to nic strasznego
żenada...
|
ech.. ja nie rozumiem "umówiliśmy się, że nie zaglądamy sobie do telefonów" a co w tym złego, że siedzicie razem i np. on wyjdzie na chwilę i wtedy przyjdzie mu sms i odczytasz i mu powiesz, że smsa ma.
Dla mnie to normalne. często np mówię do Tżta jak np. jestem w kuchni a dostaje sms czy ktoś dzwoni " zobacz kto i co napisał" . teraz już nawet często jak jestem zajęta to on sam odczytuje i mi mówi.
Dla mnie to normalne.
A takie umawianie się... to tak jakby " jesteśmy razem, ale tego nie ruszaj bo to moje... " takie dziwne dla mnie strasznie.
ja bym mu powiedziała (zwłaszcza po tych smsach co potem wysyłał), że dziwnie się zachowuje, i że przez to zaczynasz podejrzewać, że ma coś do ukrycia.
choć też mam swoje małe zboczenie, nie lubię jak TŻ bez pytania włącza mój lapciak i coś sprawdza. jak komp jest włączony i chce sobie coś spr to bez pytania nie ma problemu. ale jak sam go włącza to mnie nosi  
ale to zboczenie, że tak powiem rodzinne.. 
Cytat:
Napisane przez DarkNoir
|
nie przejmuj się i idź w peep toe 
ja byłam na swojej obronie o w takich bucikach jak w załączniku i nikt nie zwrócił mi uwagi ani krzywo się nie spojrzał 
A swoją drogą to takie ewenementy widziałam u siebie na obronie, że szok 
jedna dziewczyna przyszła w ładnej eleganckiej sukience.. a do tego takie sandałki czarne, prawie takie same jak to czarne żaboty co mourie zamawiała, tylko że zamiast żabotu kamienie a do tego miała u stóp paznokcie na żółto a u rąk na miętowo
także nie przejmuj się i spokojnie idź w peep toe
[*][*][*]
|
|
|