Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 15:45   #1787
adamonika
Raczkowanie

Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Witamina "D" troszkę mnie naładowała. Z kostiumem było gorzej bo jednak trochę fałdek zostało, ale ogólnie warto było no i pogodziłam się z moim kochanym TŻ. Jeszcze będzie dobrze Buziaki

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Bardzo dziękuję w imieniu Oli. wszystko wyszło dobrze. Nawet tort mi wyszedł palce lizać. Zaczynam się podnosić. Na początku lipca idę do mojego gina i wierzę że wszystko będzie dobrze a po wakacjach już będziemy mogli zacząć starania, które zakończą sie sukcesem. Miłego dnia zyczę.
Dorcia jednak witamina "D" pomocna na wszystko Fajnie że się pogodziłaś z TŻ . A fałdkami się nie martw, mnie po Majce też się pojawiły, ale co tam podobno kochanego ciałka nigdy za wiele mój TŻ nie narzeka bynajmniej hehe!
Cieszę się, że pomału się podnosisz, jak to napisałaś Teraz trzeba nam dużo siły, a co z tym idzie duzo wiary, w to że wszystko się dobrze ułoży życzę powodzenia i owocnych starań My zaczynamy w sierpniu, jeśli TŻ przyjedzie na urlop A licze na to, że przyjedzie i wszystko pójdzie po naszej myśli. Trzyma za Was Dorcia mooocnooo kciuki I informuj nas na bieżąco, czekamy z niecierpliwością. Dobrych wiadomości nam tutaj trzeba
A tego torta Oli troszeczkę bym uskubała chociaż wiem, że nie wpłynie to za dobrze na fałdki
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
WWWWIIITTTAAAMMM stęskniłam się za Wami
Ciężki dzień miałam w pracy, ale o tym za chwilke
Moniś...kochana moja, na pewno zastanawiasz się czy mogłaś coś zrobić z tym swędzeniem, ale misia skąd mogłaś wiedzieć, że z płodem jest coś nie tak, musiałybyśmy czytać o wszystkich objawach jakie są w ciąży, chorobach, albo mieć książke chorób w ciąży i z każdym objawem jaki nas niepokoi iść do lekarza...tak miało być Misia ja wiem, że jest Ci ciężko, mnie jest ciężko razem z Tobą, uwierz mi. I na Twoim miejscu poszła bym do tej pani doktor i zapytała jej o to, bo spokoju Ci to widzę nie da. Smutno mi z Twojego powodu, bo chciała bym Ci pomóc
Edytka w sumie takie pieczenie ciast z maluchem musi być ciekawe i bardzo pracochłonne
Renessme Przykro mi, że straciliście swoją kruszynke jeden pozytyw widzę u Ciebie, zdrowe podejście i mnóstwo siły w nowe życie za nowe staranka i jesteśmy z Tobą, pamiętaj
Tak przy okazji, takie ciasto z truskawkami to bym wciągła jest szansa na takie ciacho w sierpniu to podskocze do Cię
Dziś przeżyłam straszny dzień w pracy, dość że ruch był straszny, ledwo żyje...to jeszcze mój kolega złamał sobie na moich oczach noge w kolanie...!!!!! Poślizgnął się na podłodze w kuchni, bo była mokra!!!! Masakra, nadal o nim myśle, trzęsłam się cała, ręce, ciało, nie mogłam dojść do siebie, dawali mi herbate z dużą ilością cukru tak mi go szkoda
Zastanawiam się nad tym, że przecież to może się zdarzyć każdemu z nas.... ehhh
Wiem Ewa, że tak miało być i taki scenariusz dla mnie Bóg napisał, godzę się powoli z tym, ale jak się o tym dowiedziałam jakoś tak przykro mi się zrobiło, że Majka mogła się urodzić i żyć W lipcu mam pójść na kontrolną wizytę do mojej gin to się zapytam o to, tyle, że mogę się spodziewać odpowiedzi. Bo skoro ta choroba znika po porodzie, gdzieś czytałam ze w ciągu 7 dni, to teraz i tak nie da się tego sprawdzić. Ale przy kolejnej ciąży na pewno będę ostrożniejsza i chyba z każdą dolegliwością będę się kontaktować z gin.
Buziaki wielkie
A widoku kolegi wcale nie zazdroszczę Twojemu koledze również. Jak nie bardziej Delikatna jestem jeśli chodzi o takie widoki i pewnie mnie by też musieli zbierac z tej podłogi pozdrawiam ciepło

Wiktoria jest już z nami i ma dwa ząbki

Edytowane przez adamonika
Czas edycji: 2010-06-21 o 15:53
adamonika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując