Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 15:36   #4194
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
dziękuję..........jak nad łóżeczko przyjdzie baldachim będzie pewnie pięknie wyglądało...........jak jechałam dziś do miasta to myślałam o tych Twoich policjantach z wczoraj heheh.......
No ja za każdym razem jak sobie ich przypomne to mi się śmiać chce.
Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość

tyle że jeden dzien na intensywnej terapii to kilka- kilkanaście tysięcy złotych - głupia artroskopia to około 15-16 tysięcy w klinice bez czekania i innych takich więc nawet jak przez kilka lat coś uzbierasz ze składek to i tak będzie mało
Tylko czy to jest właściwy koszt, czy ustalony przez szpital? Bo wiadomo jak te stawki sie przedstawiają. U jednych tyle u innych mniej.
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dziewczyny w tesco sa dwa rapersiki za 11zl!!!!!!!!
Ja kupiłam wczoraj i polecam bardzo. Niestety dla chłopców sa dwa wzory, reszta typowo dziewczęca. Ale bawełna super no i ta cena!

bajka F& F i pewnie pomyślałaś tak jak ja, bo cena na nich jest 11. Ja wzięłam dwa i byłam przekonana, że zapłacę 22 a tu patrze na paragon 2 za 11!

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-06-21 o 15:37
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora