|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulnych Wizażanek :)
Cytat:
|
Napisane przez pkawecka
urocze  . ja tez myśle, że wrażliwość jest raczej naszą mocna stroną. pisząc to miałam na myśli, że przez niektórych ludzi wrażliwosć i zdolność do empatii jest oceniana jako słabość. dlaczego? to luka w pancerzu - taka osobę łatwiej zranić niż żylastego niewrażliwca. (oczywiscie to metafora - nie wszyscy szupli są nieczuli, żeby nie było, że sie ich czepiam z zazdrości  )
kochana jesteś.
nawiasem mówiąc mój mąż też jest misiaczkiem. bardziej dosłownie niż to ma się na myśli zazwyczaj - chodzi jak miś yogi, nawet łapki ma trochę krótsze niż przeciętny człowiek i wiszą mu ciut z przodu. słodkie to 
|
no nie wszyscy szczupli ale niektorzy tak ale powiedz jak oni przebijaja sie przez ta nasza mocna strone ta wrazliwosc hmmm musze pomyslec nad tym wszystkim
ale mnie ubawilas opisujac swojego meza to takie slodkie i w ogole jakies takie milusie ja tez chce miec w domu takiego misia prawdziwego takiego jak Ty kurcza musze nad tym tez pomyslec i popracowac przede wszystkim