Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 17:01   #2009
signa
Zadomowienie

GG do signa
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dzieki za info co do salatki
to do pozniej a jak nie to do jutra pewnie, no i milego popoludnia

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Pewnie, ze tak znalezli sobie dobry powod i wytlumaczenie i moga podnosic ceny jak im sie podoba banda złodziei
Co do tej salatki to pewnie sprobuje zeby sie przekonac, ale mnie np bardzo smakuje salatka w Mc donaldzie i te gzanki sa wlasnie takie pyszne ciekawe jak oni je robia ze sa takie dobre

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Madziu zapytam jeszcze raz bo moze Ci umknelo moje pytanko
co dostalas na wieczorze Panienski od dziewczyn? i ogolem jakie prezenciki na urodzinki

Ojej Esti przepraszam, taka gapa ze mnie ze nie zauwazylam Twojego pytania Na dodatek napisalam Ci wczesniej odpowiedz, potem wyszlam na zakupy wchodze teraz na forum, a tu nie ma mojego posta albo wizaz zwariowal albo moj net...jak ja to kocham.
W kazdym razie na urodzinki od rodzicow dostalam lustro, a od Sebasa taki zestaw do herbatki - dzbanuszek taki na podgrzewaczu, do tego filizanka i herbatka Ze mnie jest straszna herbaciara i uwielbiam takie zestawy wiec prezenencik super. Lustro tez mi sie strasznie podoba, zawsze takie chcialam miec ale byly pilniejsze potrzeby, a tu kochani rodzice postanowili zrobic prezencik No i oczywiscie ukochane peonie hyhy od siory i moje Baczka jeszcze nie wiem, bo mieszkaja w Poznaniu i pewnie dopiero w piatek dostane jak sie bedziemy widzialy
Na panienski od swiadkowej dostalam masaz kamieniami i komplecik kroliczka kajdanki z rozowy puszkiem, pare par majtasow (i koronkowe i stringi i takie z pasem do ponczoch) trocik i takie czekoladki w ksztalcie peniskow

Aniu dla mnie te grzanki sa takie jakies dziwne w smaku..niby czosnkowe ale jakies takie jakby nieswieze. Ja zawsze grzanki robie tak, ze kroje pieczywko opiekam lekko w tosterze (mozna i bez tego) robie oliwe w czosnkiem i polewam grzanki rozlozone na blaszcze, potem pieke w piekarniku ok 10min i sa pyyycha. Kiedys podpatrzylam w telewizji taki sposob i zawsze stosuje.

Esti a Ty mi narobialas takiego smaka na ten makaron, ze zaraz ide miksowac truskawy i tez bedzie dzisiaj sobie jadla takie pysznosci A Sebie zaraz robie pieczen z indyka, mialam robic na dzisiaj ale za dlugo mi zeszlo na zakupach i chyba dopiero na jutro bedzie ale co tam

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-06-21 o 17:06
signa jest offline Zgłoś do moderatora