2010-06-21, 17:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Napisane przez Esti10
dzieki za info co do salatki
to do pozniej a jak nie to do jutra pewnie, no i milego popoludnia 
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
Pewnie, ze tak znalezli sobie dobry powod i wytlumaczenie i moga podnosic ceny jak im sie podoba banda złodziei
Co do tej salatki to pewnie sprobuje zeby sie przekonac, ale mnie np bardzo smakuje salatka w Mc donaldzie i te gzanki sa wlasnie takie pyszne ciekawe jak oni je robia ze sa takie dobre 
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Madziu zapytam jeszcze raz bo moze Ci umknelo moje pytanko
co dostalas na wieczorze Panienski od dziewczyn? i ogolem jakie prezenciki na urodzinki 
|
Ojej Esti przepraszam, taka gapa ze mnie ze nie zauwazylam Twojego pytania Na dodatek napisalam Ci wczesniej odpowiedz, potem wyszlam na zakupy wchodze teraz na forum, a tu nie ma mojego posta albo wizaz zwariowal albo moj net...jak ja to kocham.
W kazdym razie na urodzinki od rodzicow dostalam lustro, a od Sebasa taki zestaw do herbatki - dzbanuszek taki na podgrzewaczu, do tego filizanka i herbatka Ze mnie jest straszna herbaciara i uwielbiam takie zestawy wiec prezenencik super. Lustro tez mi sie strasznie podoba, zawsze takie chcialam miec ale byly pilniejsze potrzeby, a tu kochani rodzice postanowili zrobic prezencik No i oczywiscie ukochane peonie hyhy od siory i moje Baczka jeszcze nie wiem, bo mieszkaja w Poznaniu i pewnie dopiero w piatek dostane jak sie bedziemy widzialy
Na panienski od swiadkowej dostalam masaz kamieniami i komplecik kroliczka kajdanki z rozowy puszkiem, pare par majtasow (i koronkowe i stringi i takie z pasem do ponczoch) trocik i takie czekoladki w ksztalcie peniskow
Aniu dla mnie te grzanki sa takie jakies dziwne w smaku..niby czosnkowe ale jakies takie jakby nieswieze. Ja zawsze grzanki robie tak, ze kroje pieczywko opiekam lekko w tosterze (mozna i bez tego) robie oliwe w czosnkiem i polewam grzanki rozlozone na blaszcze, potem pieke w piekarniku ok 10min i sa pyyycha. Kiedys podpatrzylam w telewizji taki sposob i zawsze stosuje.
Esti a Ty mi narobialas takiego smaka na ten makaron, ze zaraz ide miksowac truskawy i tez bedzie dzisiaj sobie jadla takie pysznosci A Sebie zaraz robie pieczen z indyka, mialam robic na dzisiaj ale za dlugo mi zeszlo na zakupach i chyba dopiero na jutro bedzie ale co tam
Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-06-21 o 17:06
|
|
|