Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 17:09   #1421
sheryl
szeryfcio

Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Cytat:
Napisane przez pappaya Pokaż wiadomość

Musze Ci powiedziec, ze mi tez tak sobie idzie ze sprzedaza roznych rzeczy po dzieciakach na allegro. Sprzedaje tez ubranka ciazowe i jak na razie to sprzedalam tylko sweterek ciazowy a reszte ubranek ciazowych wystawiam juz drugi raz i nic. A cena wydaje mi sie nie wygorowana tymbardziej ze ubranka mam w świetnym stanie. Zauwazylam, ze mimo ze sa osoby ktore obserwuja przedmioty czesto zadna z nich nie kupi.
...
Pappayo, mi ciuszki ciążowe pięknie poszły. Dużo zależy od okazji. Mnie akurat trafiła się klientka, która nie żałowała pieniążków i jeszcze pytała czy czegoś nie mam czego nie wystawiałam (a miałam odłożone na zimę spodnie) i wszystko wzięła. Ja zaproponowałam cenę i ona się zgodziła. No ale opłacało jej się bo ciuszki markowe i jak nowe, za nowe zapłaciłaby dwa razy tyle. A sprzedawałam chyba pojedynczo i udało się. Ale pamiętam, że nie za pierwszym razem, tak więc trzeba trafić na klienta.
Ciuszki dziecięce będę sprzedawać w pakach po kilka, kilkanaście sztuk (oprócz kombinezonów, kurtek), bo widzę po innych aukcjach, że one słabo idą.
A tak to muszę przyznać, że do tej pory wszystko mi poszło ładnie.
A z obserwującymi to jest tak kochana, że wiele osób obserwuje przed wystawieniem swojego podobnego.

Ech, też byśmy się wybrali nad inne niż polskie morze..., ale kasy brak.

A na wyborach byliśmy. I jeszcze się doprawiliśmy przez ten deszcz. Ucho mnie boli niemiłosiernie i gardło.
Dziewczyny, nie wiecie co wziać na ucho? Bo zanim ja się dostanę do laryngologa, to chciałabym jakoś sobie pomóc.