Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 17:03   #9
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dot.: jak ja sobie poradze?? czy dziecko to koniec swiata dla mlodej osoby??

wera na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego momentu i pewno nigdy nie będzie..... poprostu piękne jest to że dzieci same wiedzą kiedy przyjść, ja mam 27 lat, mam męża i wszystko jest fajne ale też nie uważam że teraz jest najbardziej odpowiedni moment, dopiero zaczęłam pracę i chciałabym się jakoś "dorobić" doświadczenia zawodowego a ciąża jednym słowem by to troszkę pokrzyżowała.... tak więc pomyśl tak że jak teraz urodzisz dzidziusia - jak skończysz studia to spokojnie będziesz szukać pracy i możesz robić karierę a dziecko będzie duże ...... a czy te imprezy są takie niezbędne do bycia szczęśliwym?......czy nie lepszym szczęściem jest to że ktoś Cię będzie kochał do końca życia mimo wszystko i bezinteresownie? że dzidzia powie pierwszy raz "mama" czy to nie jest bardziej wzruszające od kolejnych zawodów miłosnych koleżanek? zastanów się bo wiesz że chwile w życiu są nieodwracalne i się nigdy nie powtórzą ........ a faceta to kopnęłabym w jakby mi wyskoczył z takim tekstem...... on będzie ojcem i musi wziąść się w garść a jak nie to nie przejmuj się nie zostaniesz starą panna.... teraz są inne czasy.... a dziadkowie na pewno oszaleją na punkcie wnuka

..... mam nadzieję że już głupie myśli nie będą Ci przychodzić do głowy.... życzę Ci zdrówka w ciąży i pięknych niezapomnianych miesięcy oczekiwań oraz oczywiście zdrowego pięknego dzidziusia....

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-06-21 o 17:06
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując