Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego kochamy kotki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-07, 15:14   #827
deb
Zakorzenienie

Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Nio wlasnie tez tego nie rozumiem . Kocham wszystkie zwierzeta , karmie ptaki ,sama u rodzicow mam papuzki ( teraz jedna sie urodzila ,jaka slodka ) Czyli ogolnie mam 2 kroliki , psa owczarka i 3 papuzki ( byla jeszcze swinka i chomik) u rodzicow i 3 koty z TZ I naprawde nie nawidze takiej konkurencji , tym bardziej ,ze nie zagraza to gatunkom ptakow (przynajmniej tak sadze)
Wiem ,ze to nie jest madre ale takich zapalencow to najchetniej sama bym "karala" z mala pomoca wynajetych milosnikow zwierzat Bo naprawde prawo, bardzo malo poswieca sie takiemu zachowaniu ,dla nich to malo wazne ,co innego jakby takiemu Panu z rzadu ptaszek narobil na ramie ,kazalby chyba powystrzelac , przepraszam Was ale sie zdenerwowalam
Nie masz za co przepraszać, ja również się zdenerowowałam jak przeczytałam o tym programie. Też nie rozumiem takich podziałów. Mam wprawdzie tylko dwa koty i może niektórym się wydaje że w takim razie kociara ze mnie i ani psów ani innych zwierząt nie lubie czy coś, ale to nie prawda, ja kocham wszystkie zwierzęta! A jaskółki mają u nas w kuchni gniazdo przy oknie I kocham wszystkie zwierzaki nie rozumiem ludzi którzy mówią żę lubią tylko np psy albo tylko koty czy tylko papużki (chyba że mieli jakieś fatalne przeżycia z jakimiś zwierzętami). Ale kurcze miałam się nie rozpisywac W każdym razie myśle że każda z nas ma podobne poglądy co Izunia