2010-06-21, 18:40
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Napisane przez Esti10
Madziu nie ma sprawy  dlatego wolalam powtorzyc pytanie bo tak wlasnie sadzilam, ze pewnie ci umknelo
A to super prezenciki  no i najwazniejsze,ze trafione
A ten masaz to rewlacja, kiedy idziesz przed slubem na relaksik czy juz po? koniecznie napisz jak bylo bo ja nigdy nie kozystalam a jestem bardzo ciekawa jakie to uczucie ale pewnie fajne
To extra ze weekend byl udany i sie wybawilas i jeszcze tyle prezencikow, a czekoladki juz probowalas  czestowalas moze Sebusia
Nie bede przepraszac za to, ze narobilam smaka bo dzieki temu sie tez skusilas
to samcznego jesli jeszcze nie jadlas 
|
A dziekuje, wlasnie skonczylam jesc Troche sie objadlam, bo przez ten stres zeszlotygodniowy niebardzo moglam jesc i zmniejszyl mi sie zoladek Ale takie dobre bylo mniam mniam
Zrobilam juz nawet pieczen i ja upieklam. Stwierdzilam, ze nie bede robic takiej mojej klastycznej tylko zrobie marynate z tego knorrowskiego kebaba i upieke normalnie. Jutro podgrzeje, pokroje i zrobie z jakas fajna salatka w tortillach Ciekawe jak wyjdzie.
Masaze kamieniami sa rewelacyjne Jak tylko bedziesz kiedys miala okazje to bardzo polecam. Niestety ceny tez sa rewelacyjne (dla mnie to fajnie, bo mozna niezle zarobic ) Super odprezaja i odczucia sa niesamowite, i jeszcze w takiej fajnej otoczce...polmrok, swiece, cieply olej, fajne zapachy i relaksacyjna muzyka...kocham takie klimaty Mysle, ze na ten wybiore sie juz po slubie, co prawda mialam chec isc jakos przed ale cos mi sie zdaje ze w tym tygodniu niebardzo sie wyrobie
Czekoladki musze przyznac, ze sa takie sobie jak zawsze przy takich bajerach stawiaja na ksztal zamiast na jakosc co moim zdaniem jest bez sensu bo chyba lepiej byloby zaplacic te pare zlotych wiecej ale miec pyszne czekoladki w fajnym ksztalcie. I jak moznaby sie delaktowac takim czekoladowym peniskiem hyhy Sebusia czestowalam, a jakze i rodzicow rowniez wszyscy stwierdzili, ze smakiem nie powalaja na kolana ale pomysl fajny
Teraz zabieram sie za rozki na platki roz, w koncu slub coraz blizej a ja musze je posklejac
|
|
|