Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z karminiem, rygorystyczna dieta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 17:46   #4
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Problem z karminiem, rygorystyczna dieta

ja tez mam diete jednak do mojej diety lekarz wprowadzil soje praktycznie jem wszystko co zrobione jest z soi od deserow na mleku sojowym po kotlety mam z jadlospisu wyelyminowane bialko zwierzece bo u mojej corci pojawily sie suche plamy i kaszka na czole polikach i uszach dermatolog podejzewa skaze bialkowa jednak przy stosowaniu diety nie znikaja krostki tylko suche place zniknely z kosmetykow uzywamy zalecone emolium krem emulsje i szampon u mnie przy diecie mam nawal mleczny mimo ze Julka ma juz 10 tygodni wciaz stosuje wkladki bo czuje sie jak cieknacy kran mleczny lekarz polecil mi wypijac duzo plynow by naprodukowac mleczka dla dziecka i ja wypijam minimum 3 litry dzienni wody plus herbatka hipp w saszetkach na laktacje kawa inka kilka kubkow ostatnio zaczelam wprowadzac owoce truskawki i jablka bo po bananie krostki sie nasilaja ale sa takie dni gdzie musze dokarmiac ja butla ale bardzo rzadko a cyca daje co 2 godziny w ciagu dnia i co 4 w nocy

a w czym kapiesz dziecko ?? moze ma uczulenie na kosmetyki ktore stosujecie ?? albo wode ?? sprobuj kapac tak jak my w gotowanej a buzke przemywam jej w ciagu dnia mineralna

drcron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując